Korting Amsterdam Motor Show? Check het hier!

Vrije tijd door Ze.nl

Ben je op zoek naar korting voor de Amsterdam Motor Show (IAMS)? Deze spectaculaire autoshow vindt dit jaar voor de derde keer op rij plaats in de Amsterdamse RAI. Wat je kunt verwachten? Een spectaculaire en unieke mix van kostbare klassieke auto's, de nieuwste topmodellen en zeldzame supercars. Wil je dolgraag naar dit spektakel, maar betaal je liever niet de volle mep? Dan is het slim om te zoeken naar korting Amsterdam Motor Show. Zo betaal je nooit teveel. En er is goed nieuws, want je shopt nu kaarten met 20% korting! Amsterdam Motor Show 2020, here we come!

Amsterdam Motor Show

20% Korting Amsterdam Motor Show

De Amsterdam Motor Show (IAMS) vindt dit jaar plaats van 9 t/m 13 april 2020. Weet je nu al dat je erbij wilt zijn? Dan is er op dit moment een mooie korting waar je zeker gebruik van wilt maken. Als je nu je kaarten bestelt, pak je met Early Bird Tickets namelijk 20% korting op de standaard prijs. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en hou je je geld in je zak. Scoor dus snel je kaarten met korting via onderstaande button. 

De grootste autoshow van Nederland!

In de hoofdstad gebeurt het allemaal. Tot 2015 werd hier de Autorai jaarlijks georganiseerd. Na 59 succesvolle edities besloten de organisatoren dat het tijd werd voor iets nieuws. Al snel was de Amsterdam Motor Show (IAMS) geboren - een totaal vernieuwd concept met veel auto’s, afgewisseld met entertainment, beleving, lifestyle en interactie. Eén ding bleef hetzelfde: op de enige plek waar een dergelijk groot auto evenement thuis hoort, namelijk in de Amsterdamse Rai.

Wat is er te doen tijdens Amsterdam Motor Show?

Wat is er dit jaar allemaal te beleven tijdens de Amsterdam Motor Show? Op ruim 50.000 vierkante meter staan ruim 300 verschillende auto’s te shinen. Zie, hoor en ruik de nieuwste modellen, maar ook oude klassiekers. In de 12.000 m3 grote Action Arena wordt volop geracet en gedrift met snelle Lamborghini’s en Ferrari’s. Liever zelf rijden? Dat kan! Bijvoorbeeld in een Audi R8 Spyder of Lamborghini Huracan Evo Spyder. Ook zijn bekende artiesten en influencers volop aanwezig. Kortom, op Amsterdam Motor Show gebeurt het allemaal!

korting Amsterdam Motor Show

Rij zelf in een F1 simulator!

Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om op de bekendste circuits van de wereld te racen? Dan kun je tijdens Amsterdam Motor Show zélf in een F1 simulator rijden! Op het event staat een F1 simulator van groot formaat, zodat je met meerdere vrienden tegelijk kunt ervaren hoe het is om te rijden in een AMG-Mercedes Formule 1 auto! Ben je nog op zoek naar een mooi cadeau voor je vriend, broer of vader? Racen over de meest bekende circuits van de wereld tijdens de Amsterdam Motor Show komt vast in de buurt bij een van zijn wildste dromen! Scoor je kaarten nu met 20% korting Amsterdam Motor Show.

VIP Preview Night

Op 9 april wordt de Amsterdam Motor Show (IAMS) geopend. Dit gebeurt op feestelijke wijze met een speciale VIP Preview Night. De naam zegt het al, hier kun je niet zomaar bij zijn. Tijdens de première avond vol feestelijke entertainment en champagne zijn tal van BN’ers, coureurs, DJ’s en influencers aanwezig. Onder het genot van een glas champagne en een hapje bekijk je de beste entertainment van auto’s, activiteiten en stands op je dooie gemak. Er zijn maar 2.000 kaarten beschikbaar voor deze exclusieve avond! Liever met korting naar Amsterdam Motor Show? Check het hierboven!

Korting Amsterdam Motor Show!

Mis niets en zorg dat je van donderdag 9 april tot en met maandag 13 april 2020 bij de Amsterdam Motor Show (IAMS) bent. Een toegangskaart scoor je nu met 20% korting. Amsterdam Motor Show kost je dan slechts € 20 per ticket. Voor die prijs woon je de grootste autoshow van Nederland bij, met maar liefst 50.000m2 aan unieke auto’s en een 13000m2 grote actiehal waar volop wordt geracet en gedrift. Aanschouw de Car Catwalk, een podium waar topauto’s worden uitgelicht en worden voorzien van deskundig commentaar. Er is zelfs een complete hal voor kinderen met onder andere een minicircuit, kartbaan en F1 simulatoren. Kortom, scoor je korting Amsterdam Motor Show hieronder!