7 dingen die je gratis krijgt op je verjaardag

Vrije tijd door Jennifer

Wie jarig is, trakteert! Tenminste, dat is de traditie in Nederland. Al is het natuurlijk veel leuker om zelf getrakteerd te worden. En sommige bedrijven zijn heel lief voor hun jarige klanten. Dus heb je eens tijd over op je verjaardag, ga dan lekker op pad voor gratis dingen naar een van deze plekken!

Lees ook: Gratis festivals die je deze zomer wil pakken

1. Gratis product - Lidl

Wanneer je regelmatig boodschappen doet bij Lidl, heb je waarschijnlijk ook wel de Lidl Plus app. Dit is een digitale klantenkaart, waarmee je kan sparen voor gratis producten. Al krijg je op je verjaardag sowieso een gratis product. Het enige wat je moet doen is je geboortedatum invullen in de app. Daarna krijg je een bepaald product uit hun assortiment, wat elk jaar weer verschilt. Surprise!

2. Gratis tompouce - HEMA

Als je denkt aan de HEMA, dan denk je gegarandeerd meteen aan rookworsten en tompoucen. Grote kans dat jij het liefst voor één van deze twee (of allebei) naar de winkel rent. Wist je dat je de traditionele, roze tompouce ook gratis voor je verjaardag kunt krijgen? Het enige wat je nodig hebt is een geregistreerde klantenpas. Zorg daarbij dat je je verjaardag in je profiel hebt ingevuld. Dan krijg je een week voor je verjaardag een voucher voor de gratis tompouce in je mail! Deze is vervolgens geldig tot drie dagen na je verjaardag.

3. Gratis doucheolie bij aankoop - Rituals

De Rituals is voor velen een favoriet. En na dit weetje ga je alleen nog maar meer van Rituals houden. Wist je namelijk dat je op je verjaardag een gratis doucheolie kan krijgen? Oké, het is niet helemaal gratis. Je moet sowieso geregistreerd zijn als member en (natuurlijk) je geboortedatum hebben ingevuld. Als het goed is krijg je dan automatisch de nieuwsbrief. Vervolgens krijg je op je verjaardag een speciale code voor een gratis doucheolie bij je aankoop. Ja, je moet dus wel even iets kopen, al kan dat ook een shampoo zijn van nog geen vier euro.

4. Gratis McNuggets, McFlurry of Hamburger - McDonalds

McDonalds is heel gul voor hun echte fans. Bij dit fastfoodrestaurant krijg je op je verjaardag namelijk een coupon voor zes gratis McNuggets, een McFlurry of hamburger. De keuze is aan jou. Het enige wat je moet doen? Zorgen dat je van tevoren de app hebt gedownload én je geboortedatum hebt ingevuld. Vervolgens verschijnt er op je verjaardag een coupon, die je gratis kan activeren. We're lovin’ it!

5. Gratis bioscoopticket - Kinepolis

Als je graag een filmpje kijkt in de bioscoop, dan word je hier heel blij van! Bij bioscoop Kinepolis geven ze elke jarige jop een gratis bioscoopticket. Wát? Natuurlijk doen ze dit niet zomaar. Je moet namelijk wel van tevoren lid zijn van de nieuwsbrief. Met het speciale verjaardagsticket van de bioscoop mag je een normale of comfort seat reserveren voor één film naar keuze. Deze film kijk je vervolgens op je verjaardag of de dag erna.

6. Gratis product (én korting op gebak) - Jumbo

Naast Lidl geeft ook Jumbo een gratis product voor je verjaardag. Hiervoor moet je de Jumbo extra’s pas hebben en ook geregistreerd zijn. Ze moeten natuurlijk wel weten wanneer je jarig bent, hè? Daarna krijg je op je verjaardag een gratis product. Dit verschilt per persoon. Het is gebaseerd op je recente aankopen. Mocht je trouwens vervolgens nog gebak nodig hebben, geeft Jumbo op je verjaardag ook 20 procent korting op vers gebak.

7. Gratis donut - Dunkin’ Donuts

Tja, bij een verjaardag hoort iets lekkers en dat weten bedrijven maar al te goed. Ook Dunkin’ Donuts heeft een speciale actie voor jarigen. Als je de app hebt gedownload en je geboortedatum hebt ingevuld, krijg je op je verjaardag gewoon één gratis donut naar keuze. Hoe lekker is dat?

Lees ook: Met deze tips kun je heel wat euro's besparen tijdens het boodschappen doen