Lekker: voortaan krijg je een gratis HEMA tompouce op je verjaardag

Cadeaus & hebbedingetjes door Chiara

Iets te vieren, opzoek naar een cadeau, een kapotte panty of simpelweg lekkere trek? De Hema staat altijd klaar voor al jouw nodige hebbedingetjes. Geen wonder dat veel vrouwen zo fan zijn van deze oer-Hollandse winkelketen. Voor de ware Hema-fans onder ons is er dan ook goed nieuws. Het merk introduceert ‘Meer Hema’, waarmee je spaart voor extra korting op producten. Ook leuk: op je verjaardag krijg je een gratis tompouce.

Veel vaste klanten willen al jaren een klantenpas. Nu deze pas een feit is kunnen klanten die meedoen met ‘Meer Hema’ punten sparen die te besteden zijn bij elk Hema-punt, zowel on- als offline. Die punten kunnen worden ingewisseld voor digitale vouchers die korting geven op diverse producten naar keuze.

En die tompouce dus. Ben jij jarig? Dan kun je gratis een tompouce naar binnen werken bij de Hema. Dus verjaar jij bijna of kun jij niet wachten om korting te scoren? Naast de pas voor in je knip is er ook een vernieuwde Hema-app waarmee je kunt deelnemen aan het klantenprogramma.