Cadeautip! Geef een zelfgemaakte adventskalender cadeau aan je partner

Cadeaus & hebbedingetjes door Zita

Het is altijd leuk om je partner te verrassen met een cadeau. En hoe leuk is het om een zelfgemaakt cadeau te geven? Volgende week is het 1 advent, dus wat is een leuker cadeau dan een zelfgemaakte adventskalender? Het is super simpel om te maken én je partner is er gegarandeerd heel blij mee.

Zelf een adventskalender maken

Het klinkt misschien ingewikkeld, maar als je je partner goed kent, is het maken van een adventskalender erg makkelijk. De bedoeling is dat je voor iedere dag een klein pakketje hebt, zodat je partner vanaf 1 advent iedere dag een klein pakje openmaakt. En denk hierbij niet te ingewikkeld (en vooral ook niet te duur). Bezoek wat hobby winkels en koop hier kleine dingetjes die je in een envelopje doet. Doe alle mini pakketjes samen in een mand of doos en geeft dit als ‘adventskalender’ aan je partner. Vergeet niet om op de envelopjes een nummer te schrijven (oftewel, de dag dat ze het openmaken). Zo maakt diegene de cadeautjes ook op volgorde open. Hier hebben zij iedere dag iets leuks om open te maken en denken ze elke dag aan jou omdat jij dit in elkaar hebt geknutseld.

Er zijn ook nog andere manieren om een adventskalender zelf in elkaar te knutselen, naast het gebruik van enveloppen in een mand. Zo koop je voor een prikkie kleine doosjes of zakjes waar je kleine cadeautjes in stopt.

@inspirationbyanna

Voorbeeld voor cadeautjes

Nu denk je misschien: wat doe ik dan in die envelopjes? Dat hangt natuurlijk heel erg van je partner af. Maar zoals we al kort aangaven, denk niet te moeilijk en niet te duur. Het gaat om mini cadeautjes die in een envelopje passen of zakje. Denk aan snoepjes, een grappige pen, een drankje, handschoenen of een andere leuke kleine gadget of eten dat je tegenkomt. Bezoek wat winkels en je komt gegarandeerd leuke dingen tegen die je gebruikt voor de adventskalender.