WIN: Hotelovernachting NH Dream Gift

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Nog even en het is weer tijd voor enkele dagen kalkoen, oliebollen en gezelligheid! Maar eh, wat zal je je vriend nu weer cadeau doen deze feestmaand? Hij heeft al 75 boxershorts en douchegel gaf je de voorgaande vijf jaar ook al. Tip van ons? De NH Dream Gift!
 
Natuurlijk, als het op cadeautjes aankomt kun je de mensen die je liefhebt met heel veel dingen blij maken. Met een plant en een lief kaartje zijn ze bij wijze van spreken al helemaal tevreden. Maar het blijft leuk om na te denken over een origineel geschenk. Ben je even inspiratieloos en weet je echt niet wat je in de decembermaand cadeau moet doen? Geen nood, de oplossing is hier: de NH Dream Gift! Met deze droomovernachting van NH Hoteles bepaalt je lover, moeder of beste vriendin zelf met wie hij of zij een nachtje doorbrengt in een NH hotel naar keuze in Nederland of België.  

NH Dream Gift
Wie de NH Dream Gift aan iemand cadeau doet, kan erop rekenen dat diegene van een heerlijk nachtje weg geniet in een van de 28 NH hotels waar de voucher kan worden besteed. Kiest degene die het geschenk ontvangt er trouwens voor om op zaterdag een nachtje weg te gaan, dan kan hij of zij de dag erna lekker uitslapen. Bij NH Hoteles mogen zondagen namelijk oneindig lang duren. Op een ‘NH Endless Sunday’ kun je, als je wilt, ontbijten tot 12.00 uur. Daarna kun je verder chillen, want uitchecken hoeft pas om 17.00 uur. Hoera!
 
Mooie verpakking én inhoud
Nu is een luxe nachtje weg natuurlijk al een mooi cadeau, maar het oog wil ook wat. De NH Dream Gift zit daarom in een mooie cadeaubox, die je van een persoonlijke boodschap kunt voorzien. Daarnaast vindt de ontvanger een boekje met informatie over alle 28 deelnemende hotels. Handig, want dan weet je wat je te kiezen hebt. Zal je vriend of vriendin kiezen voor een nachtje weg aan het strand, in een bruisende stad, of wordt het toch slapen in een bosrijke omgeving? Hoe dan ook, wie kiest voor een NH hotel, komt op een toplocatie terecht!

Good to know
Bestel je de NH Dream Gift op werkdagen vóór 15.00 uur, dan wordt-ie nog dezelfde dag verstuurd! Je kunt hem voor € 89,95 bestellen via de NH Dream Gift webshop.
 
Winnen
Enthousiast geworden? Dan hebben we goed nieuws! Wij mogen namelijk 3 keer een NH Dream Gift weggeven ter waarde van € 89,95 per stuk! Wat je moet doen? Like Ze.nl op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.
 
Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton. Simpel toch? De actie loopt tot en met 29 december 2013