Cadeautips: de verjaardag van je beste vriendin

Ja hoor, het is weer zo ver. Je beste vriendin is een jaartje ouder en ze geeft een feestje voor al haar vrienden en vriendinnen. Jij bent uiteraard twee weken eerder uitgenodigd dan de rest en sindsdien staar je iedere nacht wanhopig naar je plafond in de hoop dat je een geniaal idee te binnen schiet voor een waardig cadeau. 

Je wilt tenslotte niet het feest binnenkomen met een fotolijstje en een waxinelichthouder, terwijl één of andere doos die je niet kent de show steelt met twee kaarten voor een weekend Disneyland. Gelukkig heb je ons. Wij helpen je op weg met ideeën voor een cadeau dat jouw beste vriendin-status bewaakt!
 
1.   Een arrangement bij een kuuroord.
Regelmatig zijn er leuke aanbiedingen waar eten bij inbegrepen is, of waarbij de tweede persoon voor niets mee kan. Zeg nou zelf: wat is er nou beter dan een cadeau waar jullie samen van kunnen genieten?
 

 
2.   Iets achterlijks
Als je niet geïnteresseerd bent in de blote borsten van je vriendin, kun je er ook voor kiezen om haar mee te nemen naar iets wat zo belachelijk is, dat het leuk is. Bijvoorbeeld een concert van Dries Roelvink, een meet and greet met Ron Brandsteder, een weekendje logeren bij een varkenshouderij in Groningen of een dagje naar de 65+beurs. Als je zoiets samen aangaat, dan kom je toch niet meer bij?
 
3.    Goedkoop nachtje weg
Natuurlijk kun je je vriendin op die manier in een hilarische situatie forceren. Maar je kunt ook gewoon denken aan een hotelletje met z'n tweetjes of een dagje weg. Het hoeft allemaal niet duur te zijn. Neem eens een kijkje op www.vakantieveilingen.nl!
 
4.    Creabea!
Maak iets voor haar, iets persoonlijks. Een fotoboek met highlights uit jullie vriendschap, een fotocollage, een mooi schilderij (als je dat kunt, anders beter van niet). Laat je creativiteit de vrije loop!
 
5.    Kado invasie
Geef haar een doos gevuld met kleine cadeautjes. Je stelt jezelf een budget op en gaat vervolgens winkels als de Xenos af op zoek naar cadeautjes die jou aan haar doen denken en/of waarvan je weet dat ze het leuk vindt, of er in ieder geval haar broek van onder plast van het lachen.
 
6.    Picknicken
Als je geen cent te makken hebt, waarom neem je haar dan niet mee naar een leuke picknick in het park? Bij rotweer (zo'n 10 maanden per jaar, dus deze tip is goud waard) kan je ook je hele huis versieren en de picknick in het midden van je woonkamer laten plaatsvinden. Je spreidt een kleedje uit naast je bank en gaat erop zitten. Laat je niet kennen: een houten kont hoort bij een picknick, je mag niet op de bank.
 
7.    Iets lekkers
Wat ook erg goed in de smaak zal vallen bij je vriendin (letterlijk) is een mooie, zelfgebakken en versierde taart, kleine muffins of vrolijke koekjes.
 

 
8.    Verrassing!
Organiseer een surpriseparty. Er is niets leuker voor je vriendin dan verrast te worden door al de mensen waar ze om geeft. En als jij dit dan georganiseerd hebt, zal iedereen weten wie er het meeste toe doet. Ha.
 
9.    Rommelmarkt
Struin een grote rommelmarkt af op zoek naar iets authentieks voor je vriendin. Lekker afdingen: dat hoeft ze toch niet te weten!
 
10.   Schrijf het op!
Schrijf een schrift vol met dingen die je leuk aan haar vindt. Het kost geen drol, maar het is een prachtkado.
 
Jij kunt weer lekker slapen vannacht. Genoeg opties om mee aan de slag te gaan!

Heb jij nog een gouden tip?