Dit zijn de leukste surprises voor hondenlovers

Cadeaus & hebbedingetjes door Maya Luz

De Sint is weer in het land en 5 december komt steeds dichterbij! Ga jij Sinterklaas dit jaar vieren door elkaar surprises te geven? Dan is het weleens tijd om je creativiteit uit de kast te trekken! Is de persoon waarvoor jij een surprise gaat maken een echte hondenliefhebber? Dit zijn de leukste surprises voor hondenlovers.

Lees ook: Waarom honden goed zijn voor je mentale gezondheid

Een bot

Laten we beginnen bij de wat simpelere optie. Dit is leuk om te doen voor als je een wat kleiner cadeautje hebt. Als de persoon waarvoor je een surprise maakt, een hond heeft die dol is op op botten kauwen, is dit een hele leuke optie. Hiervoor heb je een opgemaakte wc rol of keukenrol nodig, welke je kiest hangt af van hoe groot je de surprise wil maken. Met papier-maché kunt je de uiteindes van het bot maken. Vergeet niet om je cadeautje in de kartonnen rol te doen voordat je deze dichtplakt met papier-maché. Zorg ervoor dat je cadeautje goed beschermd is tegen de lijm van je papier-maché. Zodra je klaar bent met de vorm van het bot, kun je deze wit verfen. Als finishing touchen kun je hier de naam van de hond op schrijven of zelfs hun gedichtje op het bot schrijven. Wil je je surprise iets uitgebreider aanpakken? Dan kun je het bod ook toevoegen aan een grotere surprise.

Maak hun hond na

Als de persoon voor wie de surprise is, zelf een hond heeft, is het natuurlijk leuk om deze na te maken. Dit kun je doen met behulp van een doos of meerdere dozen, papier en wc rollen. Gebruik bijvoorbeeld een doos voor het lichaampje en maak een kleinere doos hieraan vast voor de kop. Aangezien er veel verschilende hondenrassen zijn, zijn er veel kanten die je op kunt met deze surprise. Vergeet niet om de hond een halsbandje te geven met hun naam erop. Is iemand geen hondenmens maar wel een kattenmens? Dan kun je deze surprise ook uitvoeren voor een kat. Werk hierbij met wat kleinere dozen voor een wat realistischer formaat.

Hondenhok

De ultieme surprise voor een hondenliefhebber is een leuk hondenhok met een hondje erin. Maak het hok van een doos en maak hier een gat in zodat de hond erin past. Je kan deze heel uitgebreid versieren en erg persoonlijk maken. Doe een hondenknuffeltje in het hondenhok om de suprise af te maken. Je kan de surprise ook nog uitgebreider maken door meer accessoires toe te voegen zoals het hiervoor genoemde bot.

Lees ook: 5x hobby’s om dit seizoen te proberen