Special: abonneer je kind nu gratis op het Lego Life Magazine!

Kinderen door Redactie Ze.nl

Zijn jouw kids ook fan van lego? Dan is er nu iets leuks, namelijk het Lego Life Magazine. Deze staat vol met stripverhalen, activiteiten, sneak peeks, het laatste LEGO nieuws, posters en veel meer! Schrijf je via deze link in voor het GRATIS LEGO® Life Magazine en maak kans om 1 van de 3 vouchers te winnen ter waarde van €100!

 

Schrijf je gratis in

Wil je een abonnement voor jouw kind(eren) tussen de 5 en 10 jaar oud aanvragen? Dat is simpel! Volg de stappen hieronder. 

  1. Open deze link 
  2. Klik op registreren en maak een account aan
  3. Open de bevestigingslink in je email en abonneer je gratis op het Lego Life Magazine

Kind kan de was doen! Nu hoef jij alleen nog achterover te leunen en wachten tot het Lego Life Magazine vier keer per jaar gratis op je mat valt. Veel plezier! Bovendien maak je ook kans om 1 van de 3 vouchers te winnen ter waarde van €100!

 

Addertje?

Die is er niet. Je hoeft niet bang te zijn dat je abonnement omgezet wordt in een betaald abonnement. Het Lego Life Magazine is een gratis initiatief van Lego voor kinderen van 5 t/m 9 jaar oud. Je kind ontvangt jaarlijks vier keer het magazine tot hij of zij tien jaar is. Je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen via je account.