De babykleding trends voor de winter 2020

Kinderen door Laura

Het lijkt misschien onnodig, maar toch zijn ze er: kledingtrends voor baby's. Kijk maar naar oude foto's van toen jij een ukkie was. Er zit een wereld van verschil tussen de kleding die jij als baby droeg en die je kindje nu draagt. Mode verandert elk seizoen weer een beetje. Ook voor de winter van 2020 zijn er weer trends gespot op het gebied van kleding van onze minimensjes. 

Dierenprints

Gaan dierenprints ooit nog uit de mode? We hopen van niet. Ook in de winter van 2020 is de beestachtige mode nog steeds een populair voor jong en oud.

 

Denim

Spijker voor baby's... is dat niet té stoer? En is de stof niet te stug? Welnee, een blousje of jasje met soepele spijkerstof staat heel mooi. Of wat dacht je van een denim rompertje of tuinbroekje? Smelt!

 

Tuinbroek

Yes, ouderwets wordt nieuwerwets. De tuinbroek is zowel voor volwassenen als voor de kleinsten helemaal terug in de mode. Een salopette (fancy woord voor tuinbroek) met culotte (fancy woord voor wijde pijpen) is de ultieme trend voor meisjes in de winter van 2020. Vergeet niet een dikke maillot voor eronder!

 

Corduroy

Trends komen altijd weer terug. Ribstof a.k.a. corduroy is weer helemaal hip voor kinderkleding. Denk aan een corduroy jasje of broekje.  

 

Zwart-wit

De combinatie van zwart en wit gaat eigenlijk nooit uit de mode, maar in de winter van 2020 is het wel héél 'in'. De kledingtrend zie je terug in streepjes en stipjes, maar ook dierenprints zoals de zebra. 

 

Fluffy jasjes en vestjes

Tover je kleintje om tot een zacht beertje met een fluffy item. Maak het beeld helemaal compleet met een capuchon met twee oortjes. Zo lief!

 

Lees ook: 26 dingen die nieuwe moeders (gaan) herkennen