Deze dingen vergeet je vaak te kopen voor oudejaarsdag

Als we denken aan inkopen voor oudejaarsdag, denken we vaak aan een ellenlange boodschappenlijst bestaande uit alle ingrediënten voor de oliebolbakpraktijken van je vriend en het gourmetten. Maar vergeet tijdens je shopping spree niet om de volgende dingen in te slaan.

Waxinelichtjes

Tijdens het aftellen naar het nieuwe jaar wil je graag een gezellige sfeer in huis creëren, maar dat wordt best lastig wanneer je geen kaarsjes hebt om in je waxinelichthouders te stoppen. Daar gaat de sfeer. Gelukkig kun je waxinelichtjes bijna overal wel kopen. Het is slechts een kwestie van onthouden.

Batterijen

Zorgvuldig heb je cadeautjes gekocht voor de kinderen die worden meegebracht door je broer en zus. Ze zullen het toch de hele avond bij je uit moeten zingen, dus je kunt ze maar beter iets om hangen geven. Je weet zeker dat je neefje een gat in de lucht springt wanneer hij ziet dat hij een race-auto heeft gekregen. Je wilt alleen zijn gezicht niet zien vertrekken wanneer hij ziet dat de batterijen niet inbegrepen zijn. Ondertussen voel jij je hoofd ook rood worden, want je bent die Duracell-batterijen hélemaal vergeten te kopen. Wil je volgend jaar niet weer met dit probleem zitten? Koop dan de oplaadbare batterijen van Duracell.

Aanstekers

Enthousiast heb jij sterretjes aangeschaft omdat het toch wel leuk is iets aan te steken om middernacht. Maar hoe ga je het aansteken als je geen aanstekers hebt? Inderdaad, dat wordt lastig.

Panty

Dat ene jurkje om te dragen tijdens de feestdagen, scoorde je wéken geleden. Wat je alleen vergat te kopen, was de panty die je erbij wilde dragen. De winkels zijn op 31 december vaak vroeg dicht en je hebt geen zin om dan maar die ene panty te dragen waar een enorme ladder in zit. Onthoud dus om op tijd een panty in huis te halen.

Servetten

Krampachtig werk je in de supermarkt je boodschappenlijst af. Het betreft allemaal ingrediënten voor het feestmaal dat jij gaat bereiden. Maar je vergeet al snel de kleine dingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van servetten? Je zult jezelf dankbaar zijn het poedersuiker van je oliebol op je neus belandt.  

Vergeten batterijen te kopen? 

Ben jij helemaal vergeten dat setje Duracell-batterijen te halen? Dan is er nog geen nood aan de man. Het duurt nog een aantal dagen voor Oud en Nieuw aanbreekt en daarom heb jij nog voldoende tijd om een setje batterijen te scoren. Dé batterij die je dan in het speelgoed van je kind wilt stoppen, zijn die van Duracell. Deze batterijen gaan ontzettend lang mee waardoor je kinds gloednieuwe race-auto niet snel voorzien hoeft te worden van nieuwe batterijen. Heb jij al een cadeau onder de boom liggen waar nog batterijen in moeten? Scoor jouw setje Duracell-batterijen dan snel op deze website.