12 x het perfecte kerstcadeau voor elk sterrenbeeld

Cadeaus & hebbedingetjes door Jennifer

Als je op zoek bent naar een origineel kerstcadeau, kijk dan eens naar de sterrenbeelden. In de sterren lees je niet alleen af, wie het best bij jouw sterrenbeeld past. Ook ontdek je wat het perfecte kerstcadeau is.

kerstcadeaus voor elk sterrenbeeld

Lees ook: Welke Y2K trend je moet proberen volgens je sterrenbeeld

Steenbok (22 december - 20 januari)

Voor de Steenbok is een bullet journal perfect als kerstcadeau. Deze personen hebben veel doelen en dromen. In de bullet journal kunnen ze al deze doelen mooi opschrijven.

Bullet journal met bladeren A5

kerstcadeau voor een ram sterrenbeeld

Waterman (21 januari - 19 februari)

De Waterman houdt van muziek! Een nieuwe hoofdtelefoon kan deze persoon dus altijd wel waarderen. Met een goede hoofdtelefoon kunnen ze zich helemaal afzonderen van de buitenwereld. Even helemaal alleen zijn met de muziek en zijn of haar gedachten.

Hoofdtelefoon met verstelbaar snoer

kerstcadeau voor waterman sterrenbeeld

Vissen (20 februari - 20 maart)

De Vissen is een spiritueel persoon, die veel geeft om sterrenbeelden. Ze kijken continu naar hun eigen horoscoop en ook naar andermans sterrenbeelden. Alles draait om astrologie! Een perfect kerstcadeau is dan ook bijvoorbeeld een item met hun eigen sterrenbeeld.

T-shirt met sterrenbeeld Vissen

kerstcadeau voor vissen sterrenbeeld

Ram (21 maart- 20 april)

Een Ram is een zeer competitief persoon. Ze houden van een uitdaging en spelen vast graag bordspellen, maar wie niet? Alleen is het bij de Ram wel zo, dat ze minder goed tegen hun verlies kunnen. Gelukkig heeft Monopoly het perfecte kerstcadeau voor een Ram!

Monopoly (Valsspelers editie)

kerstcadeau voor ram sterrenbeeld

Stier (20 april - 21 mei)

Voor de Stier hoeft het allemaal niet zo avontuurlijk. De Stier blijft liever in de comfort zone. Soms ook letterlijk in comfort met een heerlijk, zachte badjas. Het perfecte kerstcadeau voor de Stier.

Badjas van biologisch katoen

kerstcadeau voor stier sterrenbeeld

Tweeling (22 mei - 21 juni)

Het sterrenbeeld Tweeling is de social butterfly van de groep. Ze zijn heel charmant en ook lekker energiek. Met deze wijnopener alleen al staat de Tweeling direct in de spotlights. Wijn, anyone?

Wijnopener papegaai

kerstcadeau voor tweelingen sterrenbeeld

Kreeft (22 juni - 23 juli)

De Kreeft houdt wel van comfort en bankhangen. Dit sterrenbeeld wordt regelmatig overladen met emoties. Een plaid is dan ook het perfecte kerstcadeau voor de Kreeft. Dan kan hij of zij zich even terugtrekken onder een dekentje.

Zachte plaid in terrakleur

kerstcadeau voor kreeft sterrenbeeld

Leeuw (24 juli - 23 augustus)

De Leeuw is een warm en creatief persoon, dus waarom geen kaars geven? Dan wordt de persoon nog warmer! Al kan iedereen rond de koude feestdagen wel wat warme gebruiken, zelfs de Leeuw.

'Muis met kaas' kaars, 3 stuks

kerstcadeau voor leeuw sterrenbeeld

Maagd (24 augustus - 23 september)

De Maagd is een down-to-earth persoon. Met een yogamat houd je de Maagd lekker op de grond én help je iemand aan extra ontspanning. Daar mag iedereen dankbaar voor zijn.

Zachte, groene yogamat

kerstcadeau voor maagd sterrenbeeld

Weegschaal (24 september - 23 oktober)

De Weegschaal houdt zelf van kerstcadeaus kopen, maar krijgt ook graag een kerstcadeau. Deze personen houden van mooie dingen. Je moet dus wel origineel zijn voor het perfecte kerstcadeau. Geen simpele, ronde vaas, maar bijvoorbeeld een vaas in de vorm van een light bulb.

Vaas in abstracte vorm

kerstcadeau voor weegschaal sterrenbeeld

Schorpioen (24 oktober - 22 november)

Wat is nou een beter kerstcadeau dan een kaars? Voor de vurige, gepassioneerde Schorpioen lijkt dit het perfecte kerstcadeau.

Geurkaars 300 gram

kerstcadeau voor schorpioen sterrenbeeld

Boogschutter (23 november - 22 december)

Dit boek klinkt als het perfecte kerstcadeau voor de avontuurlijke Boogschutter. Daarnaast zit er ook wat humor in. Laat de Boogschutter niet zomaar op wereldreis gaan, maar voeg wat spanning toe door middel van drankjes!

Boek 'De Wereld Rond in 80 Glazen'

kerstcadeau voor boogschutter sterrenbeeld

Lees ook: Plakband op? Zo pak je je cadeautje supersnel in