Welke Y2K trend je moet proberen volgens je sterrenbeeld

Mode & trends door Jordan

That's Hot! Y2K fashion is weer in. Opfrissertje nodig? Ik noem een Ed Hardy, Paris Hilton, Juicy Couture, Low-rise jeans en Bratz. Gen Z geeft de kledingstijl uit de zeroes weer een kans. Wil jij ook terug in de tijd en deze trend weer oppakken? Vind hieronder de look die perfect past bij jouw sterrenbeeld.

Lees ook: 9 x keer de mooiste kledingitems van imitatieleer voor de herfst

Boogschutter, low-rise jeans

Een broek met lage taille past perfect bij jouw energievolle en avontuurlijke ziel. Een mode icoon uit de zeroes is Britney Spears, het is dan ook niet gek dat zij een mede boogschutter is. De Boogschutter spant de kroon als meest extroverte persoonlijkheid van de sterrenbeelden. Genoeg redenen waarom de low-rise jeans het helemaal zijn voor jou!

Steenbok, ruche rokken

Je bent stijlvol, maar je houdt er niet per se van om de grenzen op te zoeken als het gaat om de kleding die je draagt. Je bent zelfs een tikkeltje conservatief. Het dragen van een minirok met ruches houd je aan de meer traditionele kant van de zeroes, maar het zorgt wel voor een feestelijke vibe. Voeg glitterschoenen toe voor een leuke en klassieke look.

Waterman, lange faux-leather jas met ceintuur

Je bent gesloten en deelt niet alles wat er in je hoofd omgaat. Je bent onvoorspelbaar en door een lange faux-leather jas te dragen, houd je je ware gevoel voor mode verborgen. Je doet waar je zin in hebt, en laat jezelf ook pas volledig zien als jij daar zin in hebt. Deze jas is het perfecte accessoire om mensen omver te blazen met jouw perfecte fit.

Vissen, jacquard slip jurk

Je bent zachtaardig, rustig, dromerig en artistiek. Een mooie slip dress laat je al je romantische gevoelens omarmen. Deze jurkstijl is prachtig en past bij alle seizoenen van het jaar. In de koude maanden draag je het met een shirt met lange mouwen eronder. Je voelt je comfortabel en chique tegelijk, terwijl je er prachtig uitziet door je sensuele en charmante uitstraling.

Ram, visnet top

Door je vurige geest straal je een stoere vibe uit. Je hebt een onafhankelijk karakter maar diep van binnen een softie. Door een visnet topje te dragen voel je je als een bad ass, niemand zal jou in de weg staan. Door je zelfverzekerdheid word je het middelpunt van elk feestje in een sexy visnet top.

Stier, alles met rhinestones

Je bent gek op mooie, glimmende dingen en draagt graag kledingstukken met veel glitters. Je bent een echte levensgenieter en geniet van de mooie dingen in het leven. Om elke dag een mooie dag te maken, kan je met rhinestones extra glamour toe voegen aan je outfits.

Tweeling, velours trainingspakken

Je bent nieuwsgierig en veelzijdig, je houdt van beweging en zit vol energie. Niet gek dat velours trainingspakken perfect bij jou passen. De trainingspakken zitten niet alleen lekker, wat ook essentieel is voor jou als tweeling, maar ze geven je ook de veelzijdigheid en flexibiliteit om in beweging te blijven. Sporty maar ook stylish.

Kreeft, crop tops

Baby t-shirts en crop tops waren rond de eeuwwisseling onmisbaar in de mode. Je bent fantasierijk, verleidelijk en fascinerend. Je bent altijd in voor een gedurfde look en daarom is deze comeback trend perfect voor jou. Laat wat huid zien en maak een fashion statement met een grafisch t-shirt.

Leeuw, cut-out jurk met blote schouder

Er zijn niet veel sterrenbeelden die het zelfvertrouwen hebben om een jurk als deze te rocken. Maar als leeuw ben jij onbevreesd en zelfverzekerd, deze look is voor jou gemaakt. Als je de jurk draagt vergeet dan niet genoeg foto’s te maken. We zijn gek op thirst traps en leeuwen zijn niet bang om deze te maken.

Maagd, sweater vest

Je geboortemaand begint tijdens de laatste dagen van de zomer en eindigt net als de herfst begint. De sweater vest is weer helemaal in en past perfect bij zo’n tussenseizoen. Draag het over je favoriete shirt of jurk om je kalme en rustige aard te symboliseren.

Weegschaal, angora trui

Als weegschaal ben je een stijlicoon. Jij draagt altijd de nieuwste en beste looks. Je houdt van mooie stoffen in alle soorten en kleuren. Door je enthousiasme en positiviteit ben je populair en een echte trendsetter. Probeer de angora topjes die je knoopt aan de voorkant. Doe hier een bralette onder en geef zo een moderne twist aan de Y2K trend.

Schorpioen, pleather broeken

Als Schorpioen sta je bekend als extreem verleidelijk en onweerstaanbaar sexy. Hierdoor ben jij een van de weinige die een nep leren broek aan kan. De “whoa”-factor zal hoog zijn als je uitgaat in deze broek. Wees voorbereid om veel hoofden te laten draaien als je op stap gaat met je vrienden.

 

via GIPHY

Lees ook: De nieuwe trend: 'doorzichtige pony'