9 x keer de mooiste kledingitems van imitatieleer voor de herfst

Mode & trends door Jeanine

Een nieuw seizoen betekent voor veel mensen ook een upgrade van de kledingkast. Ben jij ook wel toe aan wat nieuwe outfits? Imitatieleer is op dit moment helemaal in en we love it. Deze kledingstukken wil je direct in huis halen. Combineer het met een lange jas of een jack en je bent good to go voor de herfst.

 kledingitems imitatieleer

Lees ook: 12 enkellaarsjes die je wilt scoren voor in de herfst

Overknee laarzen

Met deze overknee laarzen sta jij sowieso in de spotlight. Ze hebben een elastische schaft en een dunne hak van 5,5 centimeter hoog. Heel mooi in combinatie met een strakke broek of onder een rok - of ga voor een casual outfit met een sweater dress.

Kleding imitatieleer

H&M+ Broek van imitatieleer

Deze broek mag dit seizoen echt niet missen! Hij is heerlijk comfortabel en heeft wijde pijpen die recht naar beneden lopen. Doe een comfortabele trui erbovenop en jij kunt de hele herfst aan.

Kleding imitatieleer

Cropped jack van imitatieleer

Dit cropped jack is perfect voor de koudere dagen. Hij ziet er ook nog eens hartstikke cool uit, dus dat fleurt je direct op. Daar wordt die grauwe maandagochtend toch wat leuker van!

Kleding imitatieleer

Rok van imitatieleer

Hartstikke stijlvol, deze midirok. Hij heeft een hoge taille en een blinde ritssluiting aan de zijkant.

Kleding imitatieleer

Jumpsuit van imitatieleer

Ga jij liever voor een complete outfit? Een jumpsuit houdt je lekker warm op die herfstachtige dagen.

Kleding imitatieleer

Blouse van imitatieleer

Deze toffe blouse met pofmouwen zorgt voor een casual chic look, maar kan je outift ook net een beetje edge geven. 

Kleding imitatieleer

Broek van imitatieleer

Hoe gaaf is deze broek van imitatieleer? Hij heeft een extra hoge taille, rechte pijpen en een iets wijdere pasvorm. Daardoor wordt het toch een stuk minder erg om je loungewear te verruilen voor een fatsoenlijke outfit.

Kleding imitatieleer

Jurk van imitatieleer

Voor de echte die-hards mag een jurkje ook tijdens de herfst niet ontbreken. Een panty eronder met een paar boots en je bent helemaal klaar voor de dag.

Kleding imitatieleer

Blouse van imitatieleer

De herfst kent gelukkig ook wat minder koude dagen, dus deze blouse met korte mouwen is daar perfect voor. Combineer 'm met een mom jeans of flared jeans en je loopt er direct stijlvol bij.

Kleding imitatieleer

Lees ook: Warm en cozy: zo stijl je een trui