Jouw perfecte style bepaal je aan de hand van je venusteken, zo doe je dat

Mode & trends door Maya Luz

Ons Venusteken vertelt ons veel over wie we zijn. Het zegt bijvoorbeeld iets over hoe jij liefde geeft, maar Venus staat ook symbool voor schoonheid. Om deze reden is je outfit laten bepalen door je venusteken helemaal geen gek idee! Dit is hoe jij jouw outfit kunt afstemmen op je Venusteken.

Lees ook: Chique en warm: prachtige mode in aardetinten

Ram 

Een Ram Venus is een natuurlijke trendsetter. Verder zijn kleuren zoals zwart en rood een perfecte match voor dit venusteken. Een Ram ziet er het beste uit in outfits die een mannelijke edge hebben of juist iets sensueels.

Stier

Als we de style van een Stier Venus in één woord zouden moet omschrijven, dan is het 'luxe'. Het sterrenbeeld Stier wordt overheerst door de planeet Venus, dus dit is een match made in heaven. Outfits van dit sterrenbeeld stralen luxe en sensualiteit uit. Kleuren die dit sterrenbeeld goed staan zijn groen en neutrale tinten.

Tweelingen

Voor een Tweelingen is dualiteit heel belangrijk. Dit speelt een grote rol in hoe een Tweelingen zich uit. Dit sterrenbeeld kan gemakkelijk switchen tussen een glamour look en een relaxte en comfortabele look. Experimenteren met kleur is echt voor dit sterrenbeeld weggelegd.

Kreeft

Kreeften staan bekend als meer traditionele types. Dit sterrenbeeld ziet er het beste uit in meer verfijnde en bescheiden looks. Aangezien de maan een sterke band heeft met het sterrenbeeld Kreeft, zijn neutrale kleuren, blauwe tinten en zilver een goede match.

Leeuw

Leeuwen worden overheerst door de zon. Dit maakt ze een erg speels sterrenbeeld. Goud en aardetinten passen goed bij dit sterrenbeeld. Verschillende dierenprintjes staan dit sterrenbeeld ook altijd goed. En een kleur die ze ook zeker eens moeten proberen is paars.

Maagd

Een Maagd Venus voelt zich het meest comfortabel in neutrale aardetinten. Voor de outfits van dit sterrenbeeld draait alles om de kleine details. Dit sterrenbeeld ziet er altijd van top tot teen perfect uit. Zij dragen de outfit en nooit andersom.

Weegschaal

Net als Rammen zijn Weegschalen enorme trendsetters. Ze nemen risico's met hun outfits en houden van luxe items. Met hun outfits willen Weegschalen graag een boodschap overbrengen. Dit kan gaan over henzelf of juist over waar ze gepassioneerd over zijn.

Schorpioen

Schorpioen wordt overheerst door Mars. Dit zorgt ervoor dat dit sterrenbeeld er het beste uitziet in kleuren als zwart en rood. Materialen zoals leer en satijn staan dit sterrenbeeld goed. Ditzelfde geldt voor outfits die mooi op het lichaam aansluiten. Oversized is niks voor dit sterrenbeeld!

Boogschutter

Boogschutters zijn durfals. Ze houden ervan om statements te maken met hun outfits en lekker op te vallen. Boogschutters dragen graag felle kleuren. Geel is de kleur die hen het allerbeste staat.

Steenbok

Ook Steenbokken zijn gedurfd met hun outfits. Ze houden van klassieke looks die luxe uitstralen. Kleuren zoals grijs, zwart en aardetinten staan dit sterrenbeeld het beste.

Waterman

Watermannen zijn eccentriek en innovatief. Ze doen graag hun eigen ding en trekken zich er niks van aan wanneer anderen hun style raar vinden. Dit sterrenbeeld houdt ervan om te experimenteren met mannelijke en vrouwelijke elementen in hun outfits.

Vissen

Zacht en vrouwelijk, dat is de perfecte style voor een Vissen Venus. Pasteltinten staan dit sterrenbeeld het beste. Kant staat dit sterrenbeeld prachtig, net als andere meisjesachtige stofjes en stylen.

Lees ook: Hou de tijd bij in stijl: de mooiste horloges