Warm en cozy: zo stijl je een trui

Mode & trends door Jeanine

Het kwik daalt snel en we halen steeds vaker onze winterkleding weer uit de kast. Een dikke trui is heerlijk comfortabel en houdt je de hele dag warm, zelfs als er een stevige wind staat. Een outfit samenstellen wordt daardoor wel een stuk lastiger, want hoe zie je er een beetje fashionable uit met een trui aan? Met deze tips kom jij dit najaar hartstikke stijlvol voor de dag.

Trui stijlen

Lees ook: Uitgerekte trui? Zó maak je ‘m weer mooi!

Met een rok

Bij een hoodie denk je misschien niet zo snel aan een rok. Jammer, want het kan juist heel leuk staan. Kort en van leer, glanzend in een felle kleur of plissé: vrijwel alle rokken kun je stijlen met een trui. Dat zorgt net voor wat extra edge.

Gebruik accessoires

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: accessoires kunnen een outift helemaal afmaken. Een paar fijne armbanden, oorbellen en bijpassende kettinkjes fleuren je look helemaal op. Is je trui groot en verhult hij je figuur? Doe dan eens een riem om je middel.

 

Varieer met broeken

Don’t get me wrong: een broek met een warme trui erop doet het altijd goed. Het is makkelijk, maar daardoor ook vrij basic en niet heel stijlvol. Wat dacht je van ripped jeans en een hoodie met een leuke tas? Of een wijde hoge broek in combinatie met een korte trui en hakken? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je toch je trouwe skinny jeans aan? Draag er dan een paar hoge laarzen op, samen met een wijdvallende trui.

Draag ‘m als een jurk

Oversized kleding is de laatste tijd helemaal in. Je ziet steeds vaker grote, lange hoodies voorbij komen die prima fungeren als een sweater dress. Met wat sieraden en een paar hoge laarzen eronder heb je zo de ideale outfit samengesteld.

Lees ook: De jurkentrends voor de herfst 2021