Najaarscollectie jurken op MyDress

Mode & trends door Redactie Ze.nl
Dat de zomer voorbij is, wil nog niet zeggen dat we ons gaan verschuilen in dikke truien. Voor de vrouwelijke, sexy en comfortabele look kiezen we ook dit seizoen weer voor de jurk! En deze vind je zéér low budget op MyDress.nl!

Met zijn regen, wind en kou is de herfst best leuk, althans: zolang we maar binnen zitten met een grote kop thee. Alle winkels afstruinen voor de juiste outfit is dan ook niet bepaald een pretje. Gelukkig koop jij je warme outfit gewoon op MyDress.nl ? lang leve online shoppen!

Warme winter
Kruip lekker achter je laptop voor heel veel verschillende jurken, vestjes en accessoires. Met de nieuwe najaarscollectie ben jij voorlopig wel even zoet. MyDress heeft jurken van warme, zachte stoffen, gebreide jurken en andere comfy artikelen. Op zoek naar een partydress? Ook deze zijn te vinden op MyDress.nl - en dat allemaal onder de honderd euro!


Trendkleuren

De kleding in de nieuwe collectie zijn in dé trendkleuren van dit seizoen: blauw, mosterdgeel en verschillende tinten rood. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor basiskleuren als: zwart, grijs, bruin en beige. Combineer de jurk met een leuke legging/maillot/panty en wat mooie accessoires en jouw outfit is compleet!

Tip: Wil je gespot worden met hét item van dit seizoen? In de shop kan je nu trendy parelvestjes kopen, die je leuk over je basic jurk of top aantrekt.


Bruine jurk bont: ? 69,- / Mosterdgele jurk ? 34,-

Jurk leather look ? 79,- / Jurk pailletten taupe ? 37,-
 
LET OP: Als je nu iets bestelt van de nieuwe collectie van MyDress, ontvang je er een gratis armbandje bij!