De jurkentrends voor de herfst 2021

Mode & trends door Laura

Herfst is zonder twijfel ons favoriete modeseizoen. Begrijp ons niet verkeerd. We zijn dol op blote benen-weer, maar er gaat niets boven de warme kleuren en stoffen van het najaar. Voor een vleugje zomergevoel dragen we voorlopig mooie herfstjurken met een panty. Dit zijn de herfsttrends voor jurken.

herfst jurken trends

Lees ook: Dit zijn de jurken trends voor 2021

Jurkjes met pofmouwen

De schouders zijn terug van weggeweest in 2021. Tops met schoudervulling waren het it-shirt deze lente en zomer. Ook in de herfst blijven de brede schouders in. Pofmouwen zijn we overal, bij prachtige boho-bloesjes, maar ook bij jurken.

Boho jurken

De bohemian stijl blijft voorlopig nog eventjes. Niet alleen in interieur, maar ook in modeland. Combineer een jurkje met cowboy laarzen en nepleren gilet voor een full boho look.

Dark florals

Met een beetje geluk hangt deze jurkentrend al in je kast. Een zomerjurkje met bloemetjes in een donkere kleur is nog helemaal relevant voor de herfst. Gooi er laarsjes en een gilet of blazer over je bent ready for fall.

Dierenprints

Het is zeker geen nieuwe trend, maar leuk is-ie wel. Ook dit herfstseizoen zijn animal prints weer hip. Van slangenprint tot de altijd goed luipaardprint. Heb je bijvoorbeeld een slipdress in een dierenprint? Gooi er een trui overheen! Doe er eventueel een tailleriem bij om de trui te plooien.

Lees ook: 10 x de mooiste maxi-jurken voor de nazomer