Dit is het perfecte luchtje voor ieder sterrenbeeld

Lichaam door Maya Luz

Iedereen heeft wel een 'signature scent'. Parfum is een heel persoonlijk iets, we hebben allemaal een andere smaak. Bij ieder sterrenbeeld past er een perfect luchtje. Dit is jouw signature scent op basis van jouw sterrenbeeld.

Lees ook: Essentiële ingrediënten voor je skincare routine

Ram

Wat maakt een perfect luchtje voor een Ram? Veelzijdigheid! Dit luchtje bevat noten van bergemot, patchouli, amber, muskus en roos.

Narciso Rodriguez Fleur Musc Florale Eau De Parfum 30 ml - €55,20

Stier

Stieren worden warm van een goede dosis luxe. Dit luchtje van Georgio Armani wordt de nieuwe liefde van iedere Stier. Daarnaast is dit luchtje ook nog eens duurzaam, waar Stieren ook erg blij van worden.

Giorgio Armani My Way Eau De Parfum 30ml - €64,95

Tweelingen

Tweelingen houden van variatia, en dat is precies wat ze krijgen met dit luchtje van Marc Jacobs. Het is bloemig, fruitig, zoetig maar alsnog geschikt om iedere dag te dragen.

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Eau de Toilette 30 ml - €47,95

Kreeft

Voor de gevoelige Kreeft is dit luchtje van Hermès een droom die uitkomt. Het luchtje bevat noten van pioenrozen, gekonfijte gember en cederhout.

Hermès Twilly Eau Ginger Eau De Parfum 30 ml - €71,49

Leeuw

Wat past er nou beter bij een Leeuw dan een theatraal, opvallend parfumflesje zoals deze van Carolina Herrera. Deze geur met bessen en rozengeur is perfect voor de drama queens onder de sterrenbeelden.

Carolina Herrera Very Good Girl Eau De Parfum 50 ml - €93,08

Maagd

Maagden zijn perfectionisten, dus dit luchtje heeft voor het al gelijk een perfecte naam. Dit luchtje van Marc Jacobs is bloemig en subtiel, perfect voor een Maagd die niet houdt van te veel poespas.

Marc Jacobs Perfect Eau de Parfum 50 ml - €76,95

Weegschaal

Liefde is waar het leven van een Weegschaal om draait. Dit parfum met zes verschillende soorten rozen is dan ook een perfecte match voor een Weegschaal.

Chopard Love Chopard - 30 ml - eau de parfum spray - damesparfum 30 ml - €29,95

Schorpioen 

Een fris maar intens luchtje, dat is precies wat een Schorpioen nodig heeft. Een Schorpioen is gevoelig van binnen, maar sexy en mysterieus van buiten, net als dit Versace luchtje.

Versace Dylan Turquoise Eau De Parfum 100 ml - €69,95

Boogschutter

Boogschutters zijn dol op reizen, en dat is precies waar deze geur ze aan herinnert. In hun gedachten zitten ze al gelijk in Italië met een Aperol Spritz op het terras wanneer ze dit geurtje ruiken.

Guerlain Aqua Allegoria Pera Granita Eau De Toilette 75 ml - €85,21

Steenbok

De naam van dit luchtje geeft al gelijk Steenbok vibes: ' Whispers in the Library'. Dit warme geurtje transporteert je naar een warme studieruimte in de winter waar je heerlijk tot rust kunt komen. Dit luchtje heeft noten van hout, salie en tabak.

Maison Margiela Replica Whispers in the Library Eau de Toilette 100 ml - €94,67

Waterman

Een Waterman leeft zonder zorgen. Het perfecte luchtje voor dit sterrenbeeld is Dreams van Coach. Dit luchtje is ontzettend veelzijdig, net als een Waterman. Met noten uit allerlei verschillende hoeken.

Coach Dreams Eau de Parfum 40 ml - €34,40

Vissen

Vissen staan bekend als dromerige en romantische types. Voor dit sterrenbeeld is Coco Mademoissele van Chanel dus een perfecte match. Het is een charmante, romantische en vrouwelijke geur.

Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum 35 ml - €77,-

Lees ook: 5 trucjes waardoor je parfum langer ruikt