De ‘tramp stamp’ tattoo maakt een comeback: dit zijn de leukste designs

Lichaam door Maya Luz

De Y2K trends vliegen ons om de oren. Ook de tattoo wereld kan niet achterblijven. De 'tramp stamp' is weer helemaal in! Deze tattoo die op je onderrug staat, werd jarenlang gezien als ordinair, maar nu is de tattoo weer in de mode. Dit zijn de leukste designs.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn de grootste tattoo liefhebbers

Korte tekst of een woord

Korte tekstjes zijn altijd mooi om als tattoo te laten zetten. Voor op de onderrug is een enkel woord of een kort zinnetje het beste aangezien je niet de meeste ruimte hebt om mee te werken. Hou het kort maar krachtig. Ga voor een woord dat jouw persoonlijkheid weergeeft of dat veel voor jou betekent

Vlinder

Als we terugkijken naar tramp stamps zien we vooral veel vlinders. Tegenwoordig kan je deze tattoo nog steeds laten zetten. De vlinder kun je op veel verschillende manieren verwerken in een tattoo. Ga bijvoorbeeld voor een klassieke '90s tramp stamp met een vlinder of ga voor een iets subtielere look met een klein vlindertje.

Slang

Voor de meiden die in hun Reputation era zitten, is dit de perfecte tattoo. Je kan deze tattoo klein houden en hem alleen op je onderrug zetten. Maar je kan ook gaan voor een uitgebreider design dat meer van je rug bedekt. Dit is ongetwijfeld de beste tattoo voor stoere meiden!

Het old school Y2K hartje

Als je aan tramp stamps denkt, denk je waarschijnlijk vooral aan tattoo's met hartjes erin verwerkt. Als je voor een old school tramp stamp look wil gaan, is dit dus de tattoo om te laten zetten. Je kan net als bij het vlindertje natuurlijk ook gaan voor een wat subtielere look. Maar als je echt wil gaan voor de Y2K aesthetic, is dit de tattoo voor jou.

Plantjes

Tattoo's met plantjes zijn in 2023 erg hip. Veel mensen hebben bijvoorbeeld tattoo's van bloemen. Om hier een tramp stamp van te maken, kun je een design maken van plantjes, in de vorm van een Y2K tramp stamp. Het is de perfecte combinatie van vintage en modern!

Kroon

Ben jij een ware Y2K prinses? Dan is deze tattoo simpelweg voor jou gemaakt. Verwerk een kroontje in het welbekende tramp stamp design en je hebt de meest Y2K tattoo die je je maar kan bedenken. Paris Hilton zou dit ongetwijfeld geweldig vinden! "That's hot."

Lees ook: Holy moly! Paris Hilton deelt nieuwe kiekjes van zoontje Phoenix én zijn peperdure kinderwagen