De grootste piemel ter wereld? Die zie je hier!

Lichaam door Anne-Fleur

Er bestaan natuurlijk een heleboel verschillende piemels op aarde. Groot, klein, lang, kort, dik, dun, noem het maar op. Dacht je het allemaal te hebben gezien (of gedaan), komt dit ineens langs... Altijd al benieuwd geweest naar wie er nu de grootste piemel ter wereld heeft? Dat zou dan toch echt de 57-jarige Roberto Esquivel Cabrera zijn. 

Grootste piemel ter wereld

Het kroonjuwel van de Mexicaanse man is 48 centimeter lang - dat is ongeveer dezelfde lengte als een paardenpiemel. Verder heeft hij een omtrek van 25 centimeter, wat weer te vergelijken is met een honkbalknuppel. Om de gemiddelde pielemuis-toestand even te vergelijken hebben we hier wat feitjes over piemels. De gemiddelde lengte van een penis in slappe toestand is tussen de 7 en 12 centimeter met een omtrek van 9.31 centimeter.

Niet blij mee

Hoewel menig man vast blij zou zijn om wat groter geschapen te zijn, is de Mexicaan helemaal niet blij met zijn grote piemel, die tot ver onder zijn knie reikt. Cabrera zegt dat het eerder een vloek is dan een zegen. "Ik kan niet werken, ik heb geen vriendin. Ik kan helemaal niets", aldus de ongelukkige man. Ook moet hij zijn penis altijd in verbanden wikkelen, zodat hij niet tegen zijn been of broek aanschuurt. Ook kan hij niet op zijn buik slapen en heeft zijn penis een eigen kussen. Seks hebben kan Roberto ook op zijn buik schrijven. "Ik kan nooit penetreren, want het is gewoon te dik", vertelt hij daarover.

Is de grootste piemel echt?

Omdat de grootste piemel ter wereld wel écht heel groot is, vragen veel mensen zich af of Roberto's penis wel echt is. Om te bewijzen dat hij toch echt de langste piemel heeft, onderging Cabrera een CT-scan. Volgens doktoren van de medische faciliteit in Saltillo, Mexico, spreekt hij de waarheid over zijn enorme geslacht. Medische experts gaven aan dat Cabrera wellicht een operatie kan ondergaan om de grootte van zijn piemel te reduceren, maar het is nog onbekend of hij dit ook echt zal doen.

Ben je benieuwd hoe het er uitziet? Klik dan hier voor foto's.

Tweede grootste piemel

Voordat Roberto naar buiten kwam met zijn grote penis, was eerst de lengte van de grootste piemer 34 centimeter in stijve toestand. Dit staat op naam van de Amerikaanse Johan Falcon. Hij werd zelfs een keer aangehouden op het vliegveld omdat officials dachten dat hij een bom in zijn broek had verstopt. Oeps!