Penisperikelen

Intiem door Madelon
Na alle seksweetjes en feitjes over vaginale geurtjes die wij jullie gegeven hebben, is het natuurlijk tijd om naar het andere geslacht te kijken. En dan, om precies te zijn, naar? de penis! Hoeveel weten wij vrouwen daar eigenlijk over?

Size matters?!

Over de perfecte grootte van een penis kan gediscussieerd worden. Groot, groter, grootst? Dat is af en toe nog maar de vraag. Er zijn verschillende ?de grootste penis ter wereld?-gevallen bekend, allen meten ze zo?n 33 à 34 centimeter. De 42-jarige Jonah Falcon uit Amerika schijnt een penis van 24 centimeter te hebben ? in slappe toestand. Zijn stijve zou maar liefst 34 centimeter zijn. Slik? Of niet, natuurlijk. Jonah geeft namelijk aan dat hij moeite heeft met het vinden van een vriendin. Hier misschien nog vrijwilligers?

Wie heeft de grootste?
Duitsers en Israëliërs behoren met een gemiddelde lengte van respectievelijk 8,6 en 8,3 centimeter tot de middenmoot. Turken en Filippijnse mannen zijn 'de kneusjes van de klas' met een lengte van 7,8 en 7,4 centimeter. Italianen en Amerikanen scoren het best met 9 en 8,8 centimeter. Weten we ook weer waar we deze zomer naartoe op vakantie moeten?Hap, slik? plak

Slik jij weleens? Waarschijnlijk geniet je lover ultiem wanneer je dit doet, maar mocht je het helemaal niks vinden, dan is dat natuurlijk heel begrijpelijk. Dat plakkerige goedje? En die smaak! Maar wist je dat je lover daar iets aan kan doen? De smaak van sperma wordt sterker en bitterder als jouw vriend of man veel koffie drinkt en rookt. Wil jij ook weleens een lekker smaakje in bed? Vertel hem dan veel ananas te eten, dat doet wonderen voor de smaak van zijn sperma.

Faken
Het faken van een orgasme is écht niet alleen aan ons voorbehouden? Ook hij kan er wat van! Zeker wanneer je zijn ejaculatie niet voelt is het voor een man goed mogelijk om héél goed te doen alsof. Sterker nog: één op de drie mannen schijnt het weleens gedaan te hebben? Nou ja, weten wij ook eens hoe dat voelt!

Gemiddeld = goed
Op ieder potje past een dekseltje en op ieder piemeltje dus ook een, ehm? je snapt ?m. En jouw lover is perfect, dus zijn penis ook. Daarom maakt de gemiddelde lengte eigenlijk helemaal niets uit. Eigenlijk? want stiekem zijn we er allemaal nieuwsgierig naar. Een gezonde, gemiddelde, Hollandse piemel is in ontspannen toestand gemiddeld 8 tot 10 centimeter lang. Tijdens een erectie is 13 tot 16 centimeter gemiddeld. Overigens bestaat er ook een penis-meet-app, waarbij een man zijn penis kan meten en vergelijken met die van mannen over de hele wereld. Interessant!Trainen

Om de penis in shape te krijgen, is het belangrijk dat een man vaak een erectie krijgt. Een penis kan zelfs één tot twee centimeter korter worden, wanneer hij niet regelmatig stijf wordt!

Cijfers
Gemiddeld komt een man maar liefst ? hou je vast ? 7.200 keer in zijn leven klaar. Ongeveer 2.000 keer daarvan komt door zichzelf, gedurende de andere keren heeft een andere man of vrouw een handje geholpen. In totaal loost hij ruim 53 liter sperma in zijn hele leven? Dit sperma schiet iedere keer met zo?n 45 kilometer per uur het lichaam uit (!) en bevat zo?n 5 kilocalorieën per keer.

Groeiers en bloeiers
Wist je dat je penissen kan onderverdelen in twee verschillende groepen? Je hebt de groeiers en de bloeiers. Groeiers zijn kleine penissen die een stuk groter worden in stijve toestand. Bloeiers zijn penissen die al vrij groot zijn, maar niet zo veel groter worden als zijn eigenaar een erectie krijgt. Kleine penissen nemen namelijk veel meer in formaat toe dan grote penissen! Zo zie je maar?

Wat wist jij nog niet over de genotsknots?