26 feiten over seks

Intiem door Priscilla
Let’s talk about sex baby, let’s talk about you and me. Let’s talk about all the good things and the bad things that may be. Let’s talk about sex! Salt-n-Pepa wist er raad mee. Nu jij nog. Met deze facts ben jij de expert!
 
Eerder hadden we het al eens over de feiten en fabels en de wist-je-datjes. Maar het grote moment is weer aangebroken: het is tijd voor nieuwe seksfeitjes. Because you know: sex sells! En jouw praatjes dus ook. 
 
Wist je dat…
 
… er een nummer van 20 Fingers featuring Gillette is met als titel Short Dick Man? Iny weeny teeny weeny shriveled little short dick man. Don't want, don't want, don't want no short dick man… Hilarisch! Luister 'm hier op YouTube. 
 
… bij onze zuiderburen poepen een heel andere betekenis heeft, namelijk 'seks'? 
 

… dat er een seksatlas bestaat over allerlei seksfeitjes over de hele wereld? 
 
… er in totaal 80 mannen ter wereld gezegend (?) zijn met twee penissen?
 
… en dat 1 op 50 vrouwen een extra tepel heeft? Dus drie in plaats van twee? 
 
… Chelsea Charms de grootste toeters ter wereld heeft met cupmaat 153 XXX, ze samen zo’n 25 kilo wegen en de ballonnen nog steeds doorgroeien? 
 
… in India een condoom nog duurder is dan het hebben van seks met een prostituee? 
 
… je per dag 15 penissen aanraakt door bijvoorbeeld het openen van een deur of door simpelweg handjes te schudden? 
 
… volgens het British Medical Journal je mogelijk langer leeft naarmate je meer orgasmen hebt?
 
… in 2004 een metaaldetector op het vliegveld afging doordat een vrouw haar kuisheidsgordel om had? Zo probeerde haar man haar te onthouden van vreemdgaan op vakantie. 
 
… veel dieren homoseksueel kunnen zijn?
 
… seks niet alleen een beautygeheim is om af te vallen, maar ook oestrogeen helpt produceren dat ervoor zorgt dat je haar en huid mooi gaan glimmen?
 
… de meest populaire seksuele fantasie een trio is?
 
… mannen die vinden dat ze een grote penis hebben, meer tevreden zijn over hun uiterlijke verschijning dan mannen die denken dat ze een iny weeny teeny weeny hebben?

… een studie onder 290 koppels onder 30 jaar aantoonde dat niet-rokende mannen twee keer zoveel seks per maand hebben dan mannen die wel roken en deze ook beter waarderen? Stoppen dus?
 

… volgens een Australische studie vrouwen die het met vrouwen doen meer een climax bereiken dan wanneer ze hun genot zoeken bij een man?
 
…zo’n 30% van vrouwen boven de 80 jaar nog steeds seks heeft? Zou dat het geheim zijn voor een lang leven? 
 
… je borsten voor 25% kunnen opzwellen als je opgewonden bent en ze dan ook supergevoelig zijn?
 
… de grootse penis in de wereld in zijn slappe toestand 23 centimeter lang is en in zijn erectiestand 34 centimeter? De lucky winner is een man in New York. Hij meent dat hij eens op een vliegveld door de beveiliging stop werd gehouden door de grote ‘bult’ in zijn broek. 
 
… het vrouwelijk orgasme zo’n 25 seconden duurt? 
 
… dat je clitoris niet stopt met groeien? Zodra je 32 bent is je clitoris vier maal zo groot als in de puberteit. 
 
… kietelen in oude middeleeuwse landen verboden was? Er werd namelijk geloofd dat dit een te lustopwekkende activiteit was. 
 
… mannen van grote billen houden, omdat het een teken van vruchtbaarheid is? 
 
… Nederland het eerste land was waar het homohuwelijk mogelijk was, namelijk op 1 april 2001? Nee, dat is geen grapje! 
 
… uit een onderzoek van de universiteit van Californië blijkt dat mannen die hun handen uit de mouwen steken in het huishouden, 50%meer kans hebben op een vrijpartij met hun vrouw? 
 
… het vrouwelijk wereldrecord van aantal orgasmes per uur hoger is dan dat van mannen? Het vrouwelijk record staat op 134 en dat van mannen op slechts 16 keer per uur. 
 
Welk seksfeitje vind jij het meest opmerkelijk?