Holy moly! Paris Hilton deelt nieuwe kiekjes van zoontje Phoenix én zijn peperdure kinderwagen

Celebs door Jennifer

De rijke hotelerfgename Paris Hilton was vooral in de zero's erg populair. Al zal niemand ooit haar naam vergeten. Tegenwoordig is ze ook nog steeds bezig met haar carrière, maar daarnaast is ze ook eindelijk moeder dankzij IVF-behandelingen. Veel zien we echter niet van zoontje Phoenix, die ze graag wat meer voor zichzelf houdt. Toch deelt ze afgelopen zondag wat nieuwe foto's van een wandeling met haar eerste kind én zijn peperdure kinderwagen. Wow!

Paris Hilton deelt nieuwe foto's zoontje Phoenix

Het heeft even geduurd voor de 41-jarige hotelerfgename Paris Hilton, maar begin 2023 heeft ze eindelijk haar eerste kindje gekregen samen met hubby Carter Reum. Tijdens de coronapandemie begonnen Paris en Carter de IVF-behandelingen, waarmee ze probeerden een eerste kindje te krijgen. En dit is dus gelukt! Paris is dolgelukkig met zoontje Phoenix, maar houdt haar kind wel wat meer uit de schijnwerpers. Tot nu toe hebben we alleen wat foto's gezien van de kleine, toen hij net was geboren. Maar daar komt nu wat verandering in, want Paris deelt een aantal nieuwe foto's op haar Instagram. "Mommy day in het park," schrijft ze eronder. Vervolgens zie je een aantal foto's van Paris met haar zoontje Phoenix en een opvallende kinderwagen. Al past het wel enorm bij luxepoes Paris, die natuurlijk wordt overspoeld door dure kleding en spullen.

Luxe Dior kinderwagen

Het kan eigenlijk niet anders, dat zoontje Phoenix op een luxe manier wordt vervoerd. Niets gaat bij Paris op een 'normale manier', right? Een wandeling met haar kind niet in ieder geval, want hij wordt vervoerd in een peperdure kinderwagen van Dior. OMG! Blijkbaar is de kinderwagen waar haar kind in ligt namelijk 4.900 dollar waard (ongeveer 4.495 euro). Wauw. Onder de Instagrampost schrijft een volger: "Ik vind het geweldig, hoe ze er gewoon uitziet als een normaal alledaags mens, op de kinderwagen van Dior na." Ha! Ondertussen loopt Paris namelijk gewoon in een enorm casual - maar waarschijnlijk wel dure - outfit en oogt ze eigenlijk best wel als een huisvrouw. Het lijkt zelfs alsof ze make-uploos is. Niet dat mensen daarop letten met zo'n opvallende, luxe kinderwagen aan haar handen.

Lees ook: Huh: Geflopte cd van Paris Hilton uit 2006 is opeens duizenden euro’s waard