Say what? Dirk uit Married At First Sight heeft stiekem een 'prille relatie' met déze bekende schrijfster

Celebs door Jennifer

In het populaire tv-programma Married At First Sight heeft de vriendelijke Dirk (67) helaas weinig geluk. Daarin wordt hij gekoppeld aan Anneke (60), alleen blijken ze binnen no time een mismatch. Door alle drama rondom hun huwelijk krijgt Anneke ook een hoop kritiek over zich heen, maar dat is niet het geval voor Dirk. Hij houdt zelfs een nieuwe date over aan het MAFS-avontuur! Wacht, wát?

Dirk uit Married At First Sight is aan het daten

In eerste instantie lijken Dirk en Anneke een goede match in Married At First Sight. Het verloopt goed tussen de twee, totdat ze samen op huwelijksreis zijn. Meteen bij aankomst ontstaan scheurtjes in het kersverse huwelijk en dan vooral door Anneke. Dirk voldoet toch niet helemaal aan haar 'wensenlijstje' en dan met name op het gebied van uiterlijk. Anneke voelt geen kriebels voor Dirk en wil het eigenlijk snel al opgeven. Alleen houdt ze het vol, omdat ze hem ook niet wil kwetsen. Toch wordt het huwelijk uiteindelijk nog voor terugkomst in Nederland afgeblazen. Eigenlijk wilde Anneke destijds al 'nee' zeggen voor het altaar. Maar: "Door het feest, de leuke kleding, de entourage en onze dierbaren, die zo blij waren voor ons, heb ik het niet goed kunnen zien. Ik wist het ’s avonds al. Het spijt me enorm voor jou."

Dirk sluit zijn hoofdstuk 'Married At First Sight' dus af als vrijgezelle man. Maar gelukkig hoeft hij niet lang te treuren om het mislukte liefdesavontuur. Hij kan zelfs van geluk spreken, dat hij heeft meegedaan aan het tv-programma. Dankzij MAFS is hij nu namelijk weer aan het daten met een nieuwe, leuke vrouw! Oh la la.

Prille relatie

De 'prille relatie' van Dirk wordt bevestigd aan tijdschrift Story door zijn nieuwe date. En dat blijkt niet eens een heel onbekend iemand: ze is zelfs een soort BN'er. MAFS-deelnemer Dirk is momenteel namelijk aan het daten met de bekende schrijfster Patty Harpenau. Zij is een schrijfster van voornamelijk spirituele boeken en heeft in haar carrière al ruim veertig boeken geschreven, waaronder de internationale bestseller The Life Codes. Naast dat ze zelf vrij bekend is, heeft ze ook een misschien wel meer bekende zoon, namelijk zanger Dotan. Aha! En nu is Patty dus lekker aan het daten met Dirk uit Married At First Sight, die ze daadwerkelijk kent door het tv-programma. "Toen ik zag hoe Anneke tegen hem tekeer ging, dacht ik: het zal je maar gebeuren!" vertelt ze aan Story. Vervolgens heeft ze binnen no time contact met hem gezocht via Facebook. Aww!

Luisterend oor

Patty werd door Married At First Sight helemaal geïnteresseerd in Dirk en vroeg zich af of alles goed ging met hem. Dat leidde vervolgens tot een telefoongesprek én het ontstaan van een nieuwe, liefdevolle connectie. Ze nodigde hem uit bij haar thuis, gewoon voor een goed gesprek. Al was het wel een gesprek tussen twee singles, want ook Patty was inmiddels alleen na een verbroken verloving met ex Michiel. Patty bleek het luisterend oor, waar Dirk behoefte aan had. "Hij vertelde ontzettend veel," zegt ze over de eerste ontmoeting. Ze zag op dat moment ook "hoe leuk, aardig, vriendelijk en gezellig" hij is en zeker geen eenzame man. "Een aanwinst voor iedere vrouw," aldus Patty. Lief! Nu maar hopen dat dit een betere vrouw is voor Dirk.

Lees ook: Married At First Sight-kijkers niet te spreken over Anneke: "totaal gevoelloos"

Beeld: Screenshot uit 'Married At First Sight' RTL / Videoland