Married At First Sight-kijkers niet te spreken over Anneke: "totaal gevoelloos"

Media door Jennifer

In een relatie moet je jezelf kunnen zijn. Alleen is dit bij Dirk en Anneke in Married At First Sight niet makkelijk. Anneke heeft er namelijk wel moeite mee, dat Dirk niet élke dag zijn best doet voor haar. Van haar mag hij dagelijks mooie kleding dragen. Iets wat Dirk nogal verbaasd. Al vinden kijkers op social media het gevoelloze gedrag van Anneke ook niet kunnen. Hij verdient beter!

Dirk en Anneke in Married At First Sight

Op de huwelijksdag lijken de 67-jarige Dirk en 60-jarige Anneke een prima match. Ze geven elkaar meerdere keren een kus en kunnen lachen met elkaar. Ook krijgt zij complimenten van Dirk, die haar duidelijk wel aantrekkelijk vindt. Wanneer ze de volgende ochtend wakker worden, heerst nog steeds een kalmte in de hotelkamer. Zo vertelt Dirk dat ze 's nachts veel hebben gekletst met elkaar. Ondertussen lagen ze knus in elkaars armen. Cute. "Het voelt zo rustig in mijn lijf en zo ontspannen," vertelt Dirk voor de camera. "Heerlijk om dat na lange tijd weer te voelen." Als ze later samen tandenpoetsen, denkt Dirk ook dat ze hem net zo leuk vindt als hij haar. Anneke lijkt wel een beetje te 'flirten' door een kusje te geven op de wang. Alleen is het helaas toch gewoon een spontaan, 'vriendschappelijk' kusje. Voor de camera verklapt Anneke namelijk haar ware gevoelens op dat moment. "Ik vind het een beetje sneu naar hem toe," begint ze. "Ik voel helemaal niets. Nul komma nul." Hij zou "te oud" zijn voor haar. Ze zit naar eigen zeggen in een heel andere fase: "Ik ben een ander type."

Teleurgesteld over outfit

Anneke voelt na de huwelijksnacht dus nog niets voor Dirk. Alleen betekent dit niet, dat ze hem meteen opgeeft. Ze kent hem immers pas een dag, misschien komt het nog. Ze vertrekken dus wel samen op huwelijksreis naar Madeira. Alleen gaat het daar al snel mis. Anneke deelt toch meteen haar huidige gedachten over Dirk. Dit stelt hem wel een beetje teleur. Hij had het begin van hun huwelijksreis toch anders voorgesteld. Hij voelt zich ook onzeker, zegt hij tijdens het diner. Hij noemt zichzelf een "verlegen jongetje" en denkt dat zij ook verlegen is. Alleen zegt zij zelf dat ze dat totaal niet is. Hij wordt minder onzeker, wanneer hij even de bevestiging krijgt dat hij er mag zijn.

Alleen krijgt Dirk van Anneke vervolgens alleen maar kritiek. Op een gegeven moment geeft hij aan, dat hij net zo ijdel is als Anneke en van mooie kleding houdt. Zij heeft inderdaad haar best gedaan, zegt ze. Alleen is ze wel teleurgesteld door zijn outfit. Helaas voor haar heeft hij niet een kast vol merkkleding zoals zij. Dirk vindt het jammer, dat ze zich dit zo aantrekt. "Nu heb ik m'n gewone kloffie aan en is het in één keer niks," zegt hij voor de camera. "Dat is verbazend. Dan denk ik: what the fuck is dit?"

Uiterlijk is belangrijk

Dirk bewaart zijn mooie outfits gewoon graag voor speciale gelegenheden. Dit diner is pas hun eerste etentje samen tijdens de huwelijksreis. Alleen blijkt uiterlijk voor Anneke toch erg belangrijk, dan maakt de gelegenheid niet uit. "Ik doe mijn best om er mooi voor jou uit te zien. Ik draag prachtige lingerie, dat doe ik voor jou," vertelt ze voor de camera. "Daar verwacht ik wel wat voor terug." Dirk ging nu gewoon even voor een makkelijke outfit. Hij heeft het ook ontzettend warm: "Ik zweet me de pleuris." De mooie kleding gebruikt hij liever, wanneer ze chic uit eten gaan. "Ik vind het leuk om mooie kleren te hebben. Alleen niet elke dag," aldus Dirk.

"Gevoelloos"

De Married At First Sight-kijkers op socialmediakanaal X steunen de onzekere Dirk massaal. Zij snappen niets van Anneke en haar wensenlijstje. Ook noemen ze haar "gevoelloos", doordat ze haar gematchte partner zo afkraakt op tv. Why? "Laat hem even in zijn waarde," schrijft iemand. De situatie maakt Dirk wel verdrietig. "Dan denk ik ook van: je hebt je verlanglijstje voor een man zo hoog staan. En voldoe ik er niet aan, dan is het klaar," vertelt hij, waarna de tranen in zijn ogen vliegen: "Weer niet gelukt."

Lees ook: Married At First Sight-kijkers lachen zich rot om Malou en Sarath: "dweil mij maar op"

Beeld: Screenshot uit 'Married At First Sight' RTL / Videoland