Laura Married at First Sight deelt een kiekje uit de oude doos

Celebs door Elsemieke

Als we in één koppel het volste vertrouwen hebben, dan is het wel in Cathalijne en Laura. De twee dames stapten voor het oog van de camera's in het huwelijksbootje en gaan vrijwel vlekkeloos door het programma heen. Married at First Sight-Laura heeft een schattige kiekje van zichzelf als kind op The Gram gedeeld.

Laura Married At First Sight als kind: zo zag ze er uit

De romance tussen Laura en Cathalijne: de vonken vliegen ervan af. Na een droomhuwelijksreis gingen de twee samenwonen en met succes, want de twee spraken al razendsnel uit dat ze verliefd zijn. Tussen hen blijkt het dus ook hartstikke goed te gaan, al moeten we nog wel even de uitslag afwachten van het programma. LoveReality dook ondertussen jeugdfoto's op van roodharige beauty Laura van Married at First Sight en zette die naast haar foto's als volwassene. Wat schattig!

Hier kan je Patricia uit Married At First Sight al van kennen

Martijn in MAFS

Voor wie het achtste seizoen van MAFS niet zo succesvol was, is Martijn. Hoewel hij een droombruiloft beleefde met Nicole, besloot hij op de huwelijksreis in Italië dat zij zijn match niet was. En dus maakten de twee direct na de huwelijksreis een einde aan het huwelijk.  Maar wie denkt dat Martijn nog altijd vrijgezel is, heeft het mis. RTL Boulevard ging bij hem langs om te polsen hoe dat zit. Martijn maakt al snel een bijzondere opmerking, namelijk dat hij met een andere vrouw aan het daten is! "Tussen mij is Paula is niets op aan het bloeien. Ik ben volop aan het daten met een hele leuke dame, ook al vóór carnaval." Martijn is het geloof in de liefde dus nog niet verloren! "Het mag nog geen naam heten, maar ik ben heel leuk aan het daten. De eerste stapjes zijn gezet, daar geniet ik enorm van."