Hier kan je Patricia uit Married At First Sight al van kennen

Media door Elsemieke

Hoewel de goedlachse Patricia een leuk en bruisend leven heeft, lukt het haar maar niet een man te vinden die bij haar past. In het nieuwe seizoen van Married At First Sight wordt ze door de experts gematcht aan Stephan, die denken dat dit een perfecte match is. Maar het is niet voor het eerst dat Patricia via een televisieprogramma op zoek gaat naar haar droomman.

Hier kun je Patricia uit Married at First Sight al van kennen

Trouwen met een wildvreemde: het gebeurt in Married at First Sight. Patricia en Stephan zijn één van de laatste kandidaten die dit seizoen in het huwelijksbootje stappen. Het gaat best goed tussen de twee, want de energie spat ervan af tijdens hun huwelijksreis in Sevilla. Maar voor Patricia is het niet de eerste keer dat ze een tv programma inschakelt om de liefde te vinden. Tegenwoordig gaat er geen Married at First Sight-seizoen voorbij of we spotten deelnemers die al eens eerder op tv gingen daten, zo ook bij Patricia dus.

Blauwtje lopen

Waar eerder al Nicole van Married at First Sight en Paula van Married at First Sight het programma Lang Leve De Liefde inschakelden voor een leuke match, is het nu weer zo ver bij een koppel. In 2020 schakelt Patricia namelijk de media en producenten in om haar aan de liefde te helpen via Lang Leve de Liefde. Helaas loopt haar date Vincent wat te hard van stapel, ondanks dat ze hem in eerste instantie wel zag zitten. Hij wil het direct over seks hebben, maar hierdoor moet hij van Patricia op de bank slapen. Pijnlijk! Je kijkt hier de hele date tussen Patricia van Married At First Sight en haar date Vincent terug. Wij hopen dat het met Stephan een stuk beter af gaat lopen! We houden je op de hoogte.