Hier kun je Paula uit Married at First Sight al van kennen

Media door Elsemieke

Hoewel de 48-jarige Paula een leuk en bruisend leven heeft, lukt het haar maar niet een man te vinden die bij haar past. In het nieuwe seizoen van Married At First Sight wordt ze door de experts gematcht aan Remco, die denken dat dit een perfecte match is. Maar het is niet voor het eerst dat Paula via een televisieprogramma op zoek gaat naar haar droomman.

Hier kun je Paula uit Married at First Sight al van kennen

Trouwen met een wildvreemde: het gebeurt in Married at First Sight. Het nieuwe seizoen is weer van start gegaan. Paula (48) en Remco (49) zijn één van de laatste kandidaten die dit seizoen in het huwelijksbootje stappen. Maar voor Paula is het niet de eerste keer dat ze een tv programma inschakelt om de liefde te vinden. 

Hier kun je Nicole uit Married at First Sight al van kennen

De MAFS-experts geloven erin dat de 48-jarige Paula en de 49-jarige Remco absoluut meant to be zijn. "Het lijkt alsof ze al 25 jaar getrouwd met elkaar zijn, alleen ze weten het nog niet", zeggen ze. "Ze hebben vergelijkbare fysieke kenmerken. In persoonlijkheid zijn ze allebei een beetje gemiddeld, geen van beide springt er heel erg bovenuit. Daarom zijn ze juist zo'n goede match. Ze vullen elkaar aan, maar ze verstoren elkaar niet."

Geen pit

Maar voordat Paula meedeed aan Married At First Sight en in het huwelijksbootje stapte met een wildvreemde, deed ze al een gooi naar de liefde in een ander datingprogramma. Op 4 februrari 2021 kon je Paula op date met Bert zien in de Lang Leve de Liefde-villa. Paula voelde echter geen klik met Bert, die op zijn beurt wel graag wilde verlengen. "Ik voel het niet. Je bent heel erg lief. Maar ik ben bang dat ik niet genoeg pit van jou krijg", schetste Paula.

Wij zijn benieuwd of ze dit wel gaat vinden in haar huwelijk met Remco! De aflevering van Lang Leve De Liefde Paula bekijk je hier terug.