'De daad' gebeurt in 'Lang Leve De Liefde': waarom zien we dit nooit?

Media door Elsemieke

Het programma Lang Leve De Liefde op SBS6 zorgt voor bijzondere tv-momenten. Niet altijd zijn de kandidaten erg blij met elkaar en soms zijn ze zelfs ronduit teleurgesteld over de match. Luuk Ikink verklapt in de Boulevard Podcast dat er ‘heel veel’ gesekst wordt in het programma, maar dit wordt niet uitgezonden. 

Seks in Lang Leve De Liefde: waarom niet te zien?

Lang Leve De Liefde zorgt altijd voor hilarische, maar ook ontroerende tv-fragmenten. Wij zitten massaal klaar voor onze portie ongemakkelijke dates. Maar hoe komt het eigenlijk dat we nooit actie tussen de lakens zien tijdens het programma? En dat terwijl de passie er soms vanaf springt. In 'Lang Leve de Liefde' gebeuren écht wel pikante dingen, maar die mogen dan niet worden uitgezonden, zo zegt presentator Luuk Ikkink. “Om zeven uur wordt er op de Nederlandse televisie niet gesekst. Dat mag dan niet. Dat vinden ze ordinair en er kunnen ook kinderen kijken, dus halen ze dat eruit”, licht Ikink toe. Wél draaien de camera’s in de appartementen 24/7. 

Steamy scènes in Lang Leve De Liefde: "dat vind je wel lekker, hè?”

Pikante scènes

Mede-presentator Rob Goossens is ook hartstikke nieuwsgierig naar de pikante scènes na bedtijd en wil dat er een 'extended versie' van het programma Lang Leve De Liefde komt, die dan om middernacht op tv komt. "Ik denk dat daar wel een publiek voor is." Luuk twijfelt of dit gaat werken. "Dan heb je wel weer minder mensen die eraan mee willen doen. Dan doet Truus uit Purmerend niet mee, hoor."