Steamy scènes in Lang Leve De Liefde: "dat vind je wel lekker, hè?”

Media door Elsemieke

Het programma Lang Leve De Liefde op SBS6 zorgt voor bijzondere tv-momenten. Niet altijd zijn de kandidaten erg blij met elkaar en soms zijn ze zelfs ronduit teleurgesteld over de match. In de nieuwste aflevering slaat de vonk echter wél over. In de hottub, welteverstaan. 

Hete taferelen in de hottub bij Lang Leve De Liefde

Lang Leve De Liefde zorgt altijd voor hilarische, maar ook ontroerende tv-fragmenten. Nu de zomerstop voorbij is, zitten we allemaal massaal weer klaar voor onze portie ongemakkelijke dates. De date van Renate en Matthijs begint goed, al verschillen ze wel van mening. Matthijs gaat vooral voor het uiterlijk en Renate juist voor innerlijk. “Je kan nog zo knap zijn, die aantrekkingskracht van het uiterlijk is na een tijdje weg. Dan telt innerlijk”, aldus Renate. Matthijs denkt er anders over. “Als ik het terras met je op loop, wil ik trots zijn. Niet denken: oh, dat is gewoon mijn vrouw.”

Zoenen in de hottub

In de hottub gaat het gesprek weer over aantrekkingskracht. Renate duikt in de hottub op haar date af om hem te kussen. “Dat vind je wel lekker, hè?”, vraagt ze haar date. “Wat?”, vraagt Matthijs. “Dit”, zegt Renate, terwijl ze nog dichter tegen hem aan leunt. Wat hij daarna tegen haar fluistert, kunnen we als kijker niet verstaan. Maar aan het gezicht van Renate te zien, voorspelt het niet veel goeds.

Lang Leve De Liefde-Marja not amused over date: "daarom ben je 10 kilo te zwaar"