LLDL-kijkers reageren massaal geschokt over 'grensoverschrijdende gedrag' van Wendy

Media door Jennifer

Als een tv-programma goed scoort, kun je ook veel reacties verwachten op social media. Gisteravond gingen de kijkers van Lang Leve de Liefde massaal los over de vrijgezelle Wendy (41). De LLDL-kijkers waren nogal in shock over het gedrag van Wendy. Haar gedrag was volgens de vele kijkers eigenlijk echt grensoverschrijdend. Oei!

Grensoverschrijdend gedrag van Wendy in Lang Leve de Liefde?

In de Lang Leve de Liefde-aflevering van maandag ontmoeten we de vrijgezelle Wendy, die zichzelf een "hopeloze romanticus" noemt. Na zo'n negen maanden single te zijn geweest, hoopt ze in het huis een nieuwe, leuke man tegen te komen. "Ik heb naast mijn katten nog meer liefde te geven," zegt ze lachend in de aanmeldvideo. Nou, haar liefde probeert ze duidelijk over te brengen in de aflevering aan de 45-jarige Dennie, die single is en vader. In het begin komt Wendy normaal over en als een lieve, rustige vrouw. Al zegt ze zelf wel, dat ze een druk persoon is. Daarom zoekt ze ook een rustigere man.

Op een gegeven moment wanneer ze in de tuin zitten, maakt ze wel regelmatig schunnige opmerkingen. Zo houdt Wendy wel van "een man met mooie billen". Als Dennie het dan over zijn eigen achterkant heeft, vraagt ze hem lacherig "even een rondje te draaien". Daar voegt ze wel aan toe: "Ik zeg nog niet 'broek omlaag'." Later kan ze het ook niet laten om eventjes kort de billen van Dennie aan te raken.

Borat zwempak

Wanneer ze samen het avondeten klaarmaken, laat Wendy nog eens haar stoute kant zien als ze van het gehakt een penis heeft gekneed. "Jij spoort echt niet," reageert Dennie. Na het eten gaan ze de hottub in, waar Dennie een spannend zwempak showt aan Wendy. Overigens was dat niet zijn eigen idee. Zijn vrienden vonden het leuk om een Borat-zwempak in zijn logeertas te stoppen. Natuurlijk vindt Wendy het "geweldig".

"Wendy loopt te veel te pushen"

Eenmaal in de slaapkamer als ze samen het bed delen, zie je wel een duidelijk verschil tussen de karakters. Zo slaapt Wendy maar al te graag dichtbij Dennie, alleen is hij nog wat voorzichtiger. En dit wist Wendy, maar toch gaat ze pushen. Dat zegt ook een kijker op Twitter: "Die vrouw heeft dus echt niet in de gaten, dat ze gewoon veel en veel te veel loopt te pushen. En ze is zwaar seksueel gefrustreerd volgens mij." Naast deze kijker stromen de reacties over het 'grensoverschrijdende gedrag' van Wendy binnen op het socialmediakanaal:

Niet zijn type

De volgende ochtend spreekt Dennie een vriend via de telefoon, waaraan hij vertelt "dat ze niet zijn type is". Hij vindt Wendy wel aardig, maar qua uiterlijk is het niet waar hij naar op zoek is. Toch doen ze eerst nog wel wat opdrachtjes, waarbij hij onder meer een koprol moet doen in bed. Eerst hoeft dat van hem niet, maar dan helpt Wendy hem even achterover door zijn benen omhoog te tillen. Daarna is hij tijdens een momentje in de woonkamer wel eerlijk tegen haar en geeft hij toe dat ze niet zijn type is. Goed nieuws voor de twitterende kijkers dus, want het wordt geen verlenging.

Lees ook: Singles én foodlovers opgelet: SBS6 komt met een nieuw smakelijk datingprogramma