Lang Leve De Liefde-Jeroen (41) heeft vier kinderen bij drie verschillende vrouwen

Media door Elsemieke

Lang Leve De Liefde zorgt altijd voor hilarische, maar ook ontroerende tv-fragmenten. Nu de zomerstop voorbij is, zitten we allemaal massaal weer klaar voor onze portie ongemakkelijke dates. De date van Jeroen en Joany valt uiteindelijk ook in die categorie. Het gaat namelijk compleet mis wanneer Joany ontdekt dat Jeroen vier kids heeft bij drie verschillende vrouwen.

Jeroen heeft vier kinderen bij drie verschillende vrouwen

Het programma Lang Leve De Liefde op SBS6 zorgt voor bijzondere tv-momenten. Niet altijd zijn de kandidaten erg blij met elkaar en soms zijn ze zelfs ronduit teleurgesteld over de match. In de nieuwste aflevering is het ook weer raak. De 33-jarige Joany is moeder van een dochter en werkt in de ouderenzorg. “Waarom het mij nog niet gelukt is in de liefde? Het communiceren gaat tegenwoordig heel veel via de telefoon. Maar ik ben wat dat betreft echt nog van de oude stempel. Als er wat is, praat gewoon met me."

"Als ze komen, dan komen ze"

Joany gaat op date met Jeroen, een 41-jarige ventilatiemonteur. “Iedereen vindt mij wel een goede kerel. Goed voor kinderen en alles. Een gezellig feestbeest.” Toch heeft Jeroen nog wel iets op te biechten aan zijn date, want hij blijkt vier kinderen bij drie vrouwen te hebben."Ik zie alle vier de kinderen niet", vertelt Jeroen. "Dat is er zo ingelopen en ja… Als ze komen, dan komen ze vanzelf wel. Het klinkt misschien hard, maar het is niet anders", aldus Jeroen. "Pff", is Joany's reactie. Het is al snel duidelijk dat ze hier op afknapt en uiteindelijk blijkt ze dan ook niet te willen verlengen. Op Twitter wordt ondertussen vol verbazing gesproken over Jeroen. 

Kijkers gaan los over Grace in Lang Leve De Liefde: "trek haar écht niet"