Lang Leve de Liefde-Aron schrikt van Sanne's body count: "Voor een meisje vind ik dat best veel"

Media door Jennifer

Lang Leve de Liefde zorgt elke dag voor heerlijke tv. Vaak is het ook spraakmakend en gaan twitteraars lekker los. Deze keer waren het vooral Aron en Sanne, die de tongen los maakten. Zo konden de meeste LLDL-kijkers een nieuw woord aan hun woordenboek toevoegen: body count. Daarover gesproken: Aron schrok zich een hoedje van de 'body count' van Sanne.

Aron en Sanne in Lang Leve de Liefde

In de Lang Leve de Liefde-aflevering van maandag maken we kennis met de 20-jarige Sanne uit Uithoorn, die al meteen opvalt door haar lange, blote benen. Ze heeft in ieder geval genoeg aandacht besteedt aan haar uiterlijk. In haar aanmeldvideo geeft ze aan op zoek te zijn naar iemand, die de diepte in durft te gaan tijdens gesprekken. Al hoeft het niet té serieus. Kort samengevat wil ze gewoon een relatie, die voelt als de relatie met haar beste vriendin. Op het eerste gezicht lijkt de 23-jarige Aron uit Breda dan wel een prima match. Hij is wel op zoek naar iets serieus, maar houdt ook wel van een vrouw die bijvoorbeeld initiatief neemt. Hij hoopt niet dat het alleen vanuit hem hoeft te komen. Uiteindelijk hoopt hij wel iemand te vinden, waarmee hij het 'huisje, boompje, beestje' kan ervaren. Wat een romanticus!

Samen in bed, geen vieze dingen doen

Wanneer Sanne en Aron voor het eerst kennismaken, zie je al wel het verschil tussen de karakters. Zo is Sanne een stuk socialer en gaat zij bijvoorbeeld nog wel op zogenoemde "zuipvakanties", terwijl Aron dat inmiddels achter zich heeft liggen. Hij is wél dol op reizen en geeft haar daarom ook het reisboek 'verliefd op Europa'. Overigens zijn ze qua uiterlijk elkaars types, dus dat is wel mooi meegenomen. Sanne is ook meteen zo enthousiast over Aron, dat ze al snel haar vriendin belt voor de nodige girl talk. Ze showt hem daarbij meteen aan haar. In de avond willen ze ook best in één bed slapen. Sanne waarschuwt wel: "Geen vieze dingen doen." Hm, héél benieuwd of ze zich daar aan kan houden.

Gesprek over bedpartners

Later als ze samen op de bank relaxen, dan worden de vragen intiemer. Na een luchtig grapje over het (hopelijk niet krakende) bed, vraagt Aron naar Sanne's body count. Voor de vele LLDL-kijkers is dat een woord, die ze meteen even moeten googlen. Wát vraagt hij haar? Even voor de goede orde: het gaat niet om het aantal dodelijke slachtoffers van haar, maar om het aantal bedpartners. Daar durft Sanne wel op te reageren. Zij heeft op dit moment acht bedpartners gehad, wat grote ogen oplevert van Aron. "Vind je dat veel?" vraagt Sanne verbaasd, waarop hij reageert: "Voor een meisje vind ik dat best wel veel." Zelf heeft hij er overigens maar twee meer. Hij vindt het ook niet erg. Wel probeert hij zijn geschrokken reactie nog uit te leggen. "Jongens die denken... en willen vaak gewoon dat meiden een veel lagere hebben." Zijn uitleg zorgt echter ervoor, dat hij het erger maakt, aldus Sanne. Oeps! Hoe dan ook maakt het woord body count veel los bij de kijkers:

Lief, maar hardhandig

In de avond tijdens het diner vraagt Aron zich nog af, of Sanne "liever een tijger in bed heeft of een teddybeer". Wat haar betreft mag dat dan wel een tijger zijn, maar: "Dan wel met liefde. Niet bam. Niet zo opeens bam. Iemand moet wel gewoon lief voor me zijn, maar ik houd wel van hardhandig." Oké, duidelijk! Om elkaar voor het slapengaan nóg beter te leren kennen, bekijken ze elkaars Instagram op elkaars telefoon. Daar ontdekt Sanne dat Aron er, volgens haar, een beetje anders uitziet in het echt. Aron reageert daarop: "Jij ziet er een beetje ghetto uit." Nou, we zijn benieuwd hoe dit eindigt!

Na de gezamenlijke bubbeltijd in de jacuzzi noemt Sanne hem wel nog cute, wat volgens haar echt een compliment is. Al hoort Aron kennelijk liever iets anders. "Ik ben geen twaalf, hè," reageert hij. Desondanks liggen ze 's avonds wel knuffelend in bed. Oh la la! Laten we hopen dat deze kijker het verhaal van Aron en Sanne niet goed voorspelt:

Lees ook: Lang Leve de Liefde-match Henk en Jacomijn nemen na twee dagen al 'verkering'