Lang Leve de Liefde-match Henk en Jacomijn nemen na twee dagen al 'verkering'

Media door Jennifer

Het komt bij het tv-programma Lang Leve de Liefde niet vaak voor, dat een match zó goed is. Maar deze keer lijkt Cupido echt raak te hebben geslagen. Eerder zagen we al hoe Henk en Jacomijn elkaar een gigantische smakkerd gaven en het liefdesverhaal gaat verder. Zo veel verder dat ze na twee dagen in het LLDL-huis officieel 'verkering' hebben. Wacht, wát?

Henk en Jacomijn in Lang Leve de Liefde

Soms gaat het in de liefde snel. Het ligt er maar aan, hoe goed twee mensen met elkaar klikken. Al kan het misschien ook té snel gaan. Deze week zien we in Lang Leve de Liefde Henk en Jacomijn, die direct een goede connectie voelen met elkaar. Ze zitten duidelijk op hetzelfde level, behalve op het vlak van intimiteit dan. Zo is Jacomijn iets minder van de knuffels en zoenen dan Henk. Ze houdt er zeker van, maar het hoeft echt niet de hele dag. Hoe dan ook zijn ze wel dol op elkaar en delen ze onder meer een gedeelde interesse voor André Hazes-muziek.

Toch kiezen ze in de LLDL-aflevering van gisteren tijdens een romantisch diner bij kaarslicht voor een ander liedje. Henk zet een nummer van Bruno Mars op, waar ze even samen naar luisteren. Ondertussen genieten ze van het eten en elkaars uitzicht. Na het nummer zegt Jacomijn: "Dat wordt ons liedje."

'Verkering' na twee dagen: te snel?

Henk en Jacomijn zijn al na twee dagen zo dolverliefd, dat ze inmiddels ook praten over samen oud worden en samenwonen. Het komt uiteindelijk zo ver, dat Henk Jacomijn officieel 'verkering' vraagt en zoals verwacht gaat ze hier op in. Dit tot verbazing van de vele kijkers van Lang Leve de Liefde:

Geslaagde match in Lang Leve de Liefde

Al weten we natuurlijk niet, hoe het dit kersverse koppel verloopt buiten het huis. Hoe dan ook gaan ze nu wel als match de deur uit, wat volgens Henk zijn droom was. "Ik vind ook echt dat we hier goed gematcht zijn," zegt hij aan het einde van de aflevering nog tegen Jacomijn. Als beloning krijgen ze van het programma nog een hotelovernachting cadeau en kaartjes voor een tentoonstelling.

Lees ook: Lang Leve De Liefde-Ivo snoeihard naar date: "je uiterlijk staat me niet aan"