Lang Leve De Liefde-Ivo snoeihard naar date: "je uiterlijk staat me niet aan"

Media door Elsemieke

Het programma Lang Leve De Liefde zorgt voor bijzondere tv. Niet altijd zijn de kandidaten blij met elkaar en soms zelfs ronduit teleurgesteld over de match. In de nieuwste aflevering is Ivo absoluut niet gecharmeerd van zijn date Wendy.

Lang Leve De Liefde-Ivo beledigt zijn date

Lang Leve De Liefde zorgt altijd voor hilarische, maar ook ontroerende tv-fragmenten. Ivo krijgt het voor elkaar om zijn date Wendy een heel ongemakkelijk gevoel te bezorgen. Hij is op zoek naar een vrouw die om hem kan lachen en een vrouw die van winkelen houdt. Een "saaie doos" hoeft hij sowieso niet. "Een dooie zeester in bed” moet ze al helemaal niet zijn. Hoewel Ivo al zijn "hele leven” aandacht van vrouwen krijgt, is hij toch in het Lang Leve De Liefde-huis terechtgekomen.

Lees ook: Super chagrijnige zure vrouw in Lang Leve de Liefde zorgt voor ongemakkelijkste date ooit

Opgebaard

Als Wendy vertelt dat ze 48 jaar is, gelooft Ivo haar niet. Tegen zijn dochter vertelt hij later aan de telefoon dat hij Wendy zestig schatte en zij niks voor hem is. Maar daar blijft het niet bij. Aan een vriend appt hij dat zijn date "zo’n oud gezicht heeft en al ligt opgebaard”. In de ochtend duurt het hem te lang voor Wendy klaar is. “Er is moet natuurlijk eerst een hele plamuurlaag op”, zegt hij.

Steamy scènes in Lang Leve De Liefde: "dat vind je wel lekker, hè?”

Wanneer de twee aan het 24-uurs gesprek beginnen, is Ivo dan ook keihard naar Wendy. "Ik kan er niet doorheen kijken als het uiterlijk me niet aanstaat. Ik dacht daarom ook dat je ouder was." Dat de twee niet samen op nog een date willen, is meer dan duidelijk. Op Twitter regent het boze reacties over Ivo.