Singles én foodlovers opgelet: SBS6 komt met een nieuw smakelijk datingprogramma

Media door Jennifer

Als je fan bent van de programma's als First Dates en Lang Leve de Liefde, word je waarschijnlijk ook erg blij van het nieuwe datingprogramma van SBS6. Momenteel is de tv-zender op zoek naar singles, die willen meedoen aan hun nieuwe datingshow Date Smakelijk. In dit nieuwe tv-programma gaan twee singles op een blind dinner date, waarbij ze elkaars bereide maaltijd opeten. Klinkt heerlijk!

Nieuwe datingprogramma SBS6

We worden op tv en de streamingdiensten overspoeld met verschillende programma's over de liefde. Het is natuurlijk ook een leuk onderwerp en vaak zorgt het voor smakelijke tv. Nu komt SBS6 letterlijk met een smakelijk programma, want in het nieuwe datingprogramma Date Smakelijk bereiden singles eerst een gerecht voor elkaar. Alleen weten de singles van tevoren niet, voor wie ze het eten klaarmaken. Na het bereiden van de maaltijden gaan ze vervolgens op blind date, waarbij ze onder meer elkaars maaltijd opeten. En hopelijk bloeit er tijdens het etentje dan iets heel moois op tussen de twee vrijgezellen.

Origineel presentatieduo

Niet alleen komt SBS6 met een origineel concept voor een datingprogramma, ook hebben ze gekozen voor een origineel presentatieduo. Het nieuwe datingprogramma Date Smakelijk wordt namelijk gepresenteerd door presentator Patrick Martens en actrice Georgina Verbaan. In het dagelijks leven zijn zij al jarenlang beste vrienden, sinds dat ze samen hebben geacteerd in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Later in 2021 lieten ze vele mensen nog lachen, toen ze samen meededen aan Het Perfecte Plaatje. En nu gaan ze dus samen als besties een nieuw tv-programma presenteren.

Date Smakelijk: wanneer te zien?

Momenteel is het tv-programma Date Smakelijk nog in de maak. Ze zijn namelijk nog druk op zoek naar vrijgezelle mensen, die zich willen aanmelden. Mocht je interesse hebben, kun je je gegevens achterlaten op deze website.

Lees ook: Yes! Vanaf deze datum start het nieuwe seizoen van B&B vol liefde