Reisfanaten opgelet: RTL komt met nieuw datingprogramma voor 45-plussers

Reizen door Elsemieke

Ben jij vrijgezel én dol op reizen? Dan word je ongetwijfeld enthousiast van dit nieuws. RTL is namelijk op zoek naar singles die willen meedoen aan het nieuwe datingprogramma 'Samen Uit, Samen Thuis?'. We vertellen je graag meer over dit datingprogramma voor avontuurlijke singles.

Reizen en daten in nieuw RTL programma

Als je dol bent op tv-programma's als B&B Vol Liefde, Winter Vol Liefde en De Bachelorette, hebben we goed nieuws voor je. RTL pronkt met het nieuwe programma Samen Uit, Samen Thuis?. En dat is niet voor niks, want hierin krijgt een aantal 45+-ers de kans om hun droomreis te maken naar een plek die al jaren op hun bucketlist staat. En dat doen ze allesbehalve alleen. Samen met drie potentiële liefdespartners mogen ze de koffers pakken naar een fantastische bestemming.

Hoe kan je meedoen?

Je bent dus nooit te oud voor een romantisch avontuur, dat blijkt wel weer uit dit nieuwe programma. De droomreizen met de singles zullen binnenkort plaatsvinden en dan komt het programma in het najaar op televisie. Pas in het buitenland zal dan blijken of hier ook iemand tussenzit voor de lange termijn en het dus letterlijk 'samen uit' en 'samen thuis' gaat worden. Het goede nieuws is: je kunt je nog aanmelden. Dat doe je hier. Word jij uitgenodigd voor een speeddate met de potentiële matches in Nederland?