Deze kandidaten strijden om Sylvia Geersen in De Bachelorette 2023

Media door Elsemieke

Sylvia Geersen is de volgende bekende vrijgezel die de liefde gaat zoeken in De Bachelorette en de opnames zijn al afgerond. RTL verklapte zojuist de kandidaten van De Bachelorette 2023 met Sylvia Geersen! Wij stellen de knappe mannen aan je voor. 

Kandidaten de Bachelorette 2023 met Sylvia Geersen

Sylvia Geersen neemt het stokje over van Thomas van der Vlugt. We zagen vorig jaar allemaal hoe Thomas een relatie met Merel kreeg én die weer verbrak, dus we zijn wel weer toe aan een nieuw succesverhaal over de liefde. Zij heeft in het prachtige Zuid-Afrika haar prins op het witte paard mogen zoeken. Met een héleboel camera's om zich heen, dat dan weer wel. Kom maar door met die singles, spannende rozenceremonies en wellicht ook wat dramatische tv. "Ik ben er echt ingegaan met het idee: ik zou heel graag mijn liefde willen vinden in dit programma."

Kandidaten de Bachelorette 2023 met Sylvia Geersen

Wie mag die felbegeerde allerlaatste roos in ontvangst nemen? Vanaf 2 februari 2022 begint de Bachelorette met Sylvia Geersen, dus dan gaan we het zien! En Videoland verrast ons dan direct met maar liefst twee afleveringen. Ondertussen stellen we vast de kandidaten van de Bachelorette 2023 aan je voor.

Kandidaten de Bachelorette 2023 met Sylvia Geersen

Matthijs (29), Amsterdam

Matthijs is na het stopzetten van zijn Hotelschool-opleiding de modellenwereld ingerold. Hij houdt van avondjes uit met vrienden en is erg avontuurlijk ingesteld. Matthijs vindt het binnen een relatie belangrijk dat hij een goede klik heeft en veel kan lachen. Na het verlies van zijn ouders is Matthijs anders naar het leven gaan kijken. Hij is een 'mensenmens'. Wel kijkt hij vaak eerst de kat uit de boom. Verder laat hij niet zo snel zien dat hij verliefd is.

Kandidaten de Bachelorette 2023 met Sylvia Geersen

Oscar (28), Amsterdam

Oscar woont in Amsterdam en werkt in een café op De Wallen. Hij is zeker van zijn zaak en blijft bij zichzelf. Buiten werktijd is Oscar een echte sportfanaat, daarnaast kookt hij graag en gaat hij uit met vrienden. Inmiddels is Oscar drie jaar vrijgezel en dat komt door ingrijpende gebeurtenissen binnen een vorige relatie. Qua uiterlijk is Sylvia zeker Oscars type: haar stralende ogen, glanzende haren en haar algehele verzorgdheid zijn wat hem zo aantrekt.

Kandidaten de Bachelorette 2023 met Sylvia Geersen

Donny (34), Zandvoort

De relaxte grappenmaker Donny woont in Zandvoort en is zelfstandig ondernemer in een reparatieservice van een elektrisch scooterbedrijf. In zijn vrije tijd gaat hij graag fitnessen, padellen en golfen. Donny is erg beschermend en een echte binnenvetter. Na acht maanden single te zijn geweest staat hij open voor de liefde. Donny zoekt naast romantiek warmte, gezelligheid en een beste vriend binnen een relatie. Hij hoopt aandacht van Sylvia te winnen door een veilig gevoel te creëren. Na de scheiding van zijn ouders heeft hij besloten om bij zijn moeder te gaan wonen. De moeder en zus van Donny staan op nummer één bij hem.

Kandidaten de Bachelorette 2023 met Sylvia Geersen

Giancarlo (31), Helmond

Giancarlo werkt als interieurmonteur bij kantoorpanden. In zijn vrije tijd gaat hij graag uit met vrienden en houdt hij van stedentripjes, daarnaast is hij vaak te vinden sportschool. In het verleden heeft Giancarlo een paar relaties gehad, maar door verkeerde keuzes is het helaas niks geworden. Sinds het overlijden van zijn broertje staat hij serieuzer in het leven en maakt hij zich niet druk om de kleine dingen. Giancarlo omschrijft zijn karakter als zacht en lief en hij wil dit graag delen met Sylvia.

Kandidaten de Bachelorette 2023 met Sylvia Geersen

Joris (37), Breda

Joris werkt in de toeristische sector en als hij niet werkt is hij graag in zijn appartement in Breda. Hij heeft een relatie van drie jaar gehad en een paar keer gedatet, maar door verschillende leefomstandigheden is het helaas niets geworden. Humor, elkaar begrijpen en dezelfde interesses hebben vindt Joris belangrijk in zijn leven. Hij omschrijft zichzelf als grappig, rustig en avontuurlijk. Joris is geen machoman en zal niet als eerste op een vrouw afstappen.

Kandidaten de Bachelorette 2023 met Sylvia Geersen

Melvin (26), Amsterdam

Melvin is werkzaam als bedrijfsleider bij een supermarkt. Hij noemt zichzelf een leuke en gezellige jongen met veel humor. Daarnaast is hij een luisterend oor voor andere mensen waardoor hij zichzelf weleens vergeet. Familie is erg belangrijk voor Melvin, hij heeft een sterke band met zijn ouders en zijn opa’s en oma’s. Melvin gaat blanco het liefdesavontuur in. Hij vindt dat Sylvia een mooie uitstraling heeft met mooie ogen en daar valt hij op.

Kandidaten de Bachelorette 2023 met Sylvia Geersen

Malcolm (40), Amsterdam

Malcolm werkt bij een tegelhandel en naast zijn fulltimebaan is hij acteur met kleine rolletjes in commercials en series. Buiten werktijd fotografeert, schrijft en sport hij graag. Malcolm omschrijft zichzelf als een humoristisch, intelligent en behulpzaam persoon. Hij heeft vier relaties gehad en vindt het belangrijk dat je chemie hebt in een relatie en op dezelfde golflengte zit. Ook vindt Malcolm humor zeer belangrijk en moet een vrouw zijn woordgrappen begrijpen. Malcolm heeft zich opgegeven omdat Sylvia zijn type is. Voor de rest heeft hij geen research gedaan, want hij vindt het leuk om in het diepe te worden gegooid.

Kandidaten de Bachelorette 2023 met Sylvia Geersen

Jordy (31), Almere

Jordy werkt fulltime als IT business consultant. Hij heeft bedrijfskunde gestudeerd en heeft in het verleden als leidinggevende gewerkt. Buiten werktijd is Jordy vaak te vinden in de sportschool, waar hij vijf à zes keer in de week traint. Jordy vindt Sylvia een mooie vrouw met sprankelende ogen. Hij beschrijft zichzelf als een lief, zorgzaam en sociaal persoon. Jordy vindt goede communicatie en variatie belangrijk binnen een relatie. Hij kijkt ernaar uit om Sylvia te ontmoeten.

Kandidaten de Bachelorette 2023 met Sylvia Geersen

Otman (44), Harderwijk

Otman is personal trainer en heeft van zijn werk zijn passie gemaakt. Hij is een ijdele man en vindt het belangrijk om er verzorgd uit te zien. Ondanks dat Otman stoer overkomt, helpt hij graag andere mensen en biedt hij een luisterend oor. Hij zoekt een maatje met wie hij alles kan delen. Hij is ervan overtuigd dat liefde bestaat uit dingen met elkaar delen, ook in moeilijke tijden. Otman vindt Sylvia een mooie vrouw en gaat haar naar eigen zeggen verleiden met zijn ogen.

Kandidaten de Bachelorette 2023 met Sylvia Geersen

Rick (32), Noordwijk

Rick is zelfstandig fysiotherapeut. Rick is zelfverzekerd en straalt veel energie uit. Hij weet waar hij het over heeft en is innovatief in zijn vak. Ook is hij een echte gentleman en houdt altijd de deur open voor een dame. In totaal heeft Rick acht relaties gehad en deze beëindigd omdat hij zijn roerige verleden nog niet goed had verwerkt. Hij wil niets liever dan samen een ‘imperium’ opbouwen met iemand die eerlijk is en met wie hij alles kan delen. Rick is een man met een missie en visie.

Kandidaten de Bachelorette 2023 met Sylvia Geersen

Robert (36), Zuidland

Robert werkt als manager bij een loodgietersbedrijf en volgt daarnaast een deeltijd hbo-opleiding managementtrainingen. In zijn vrije tijd sport hij graag en vindt hij het ook weleens leuk om met vrienden uit te gaan of een festival te bezoeken. Robert omschrijft zichzelf als eerlijk en loyaal, hij heeft zijn hart op de tong. Robert heeft elf jaar lang een relatie gehad en heeft samen met zijn ex een dochtertje van vijf. Hij vindt Sylvia een leuke meid en haar humor trekt hem aan. Daarnaast vindt het belangrijk dat je naast je relatie ook een eigen leven leidt. Robert heeft een jonger zusje en heeft nog zijn vader die hij wekelijks ziet, zijn moeder is toen hij zeventien jaar oud was overleden.

Kandidaten de Bachelorette 2023 met Sylvia Geersen

Tjeerd (32), Amsterdam

Tjeerd organiseert evenementen en naast het organiseren is hij thuis en op evenementen bezig met het draaien van platen. In zijn vrije tijd gaat hij graag kitesurfen en traint hij in de sportschool. Tjeerd heeft drie relaties gehad, maar omdat het op een gegeven moment niet meer werkte zijn deze beëindigd. Tjeerd omschrijft zichzelf als sportief, gepassioneerd, creatief en avontuurlijk. Hij zoekt een partner die ondernemend, verzorgd en sportief is. Ook humor vindt hij belangrijk in een relatie.

Kandidaten de Bachelorette 2023 met Sylvia Geersen

Tom (27), Gouda

Tom werkt in de gehandicaptenzorg en doet daarnaast modellenwerk. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar de sportschool en is hij wekelijks te vinden bij zijn vrienden om een wijntje te doen. Na een aantal serieuze relaties gehad te hebben, vindt Tom het belangrijk dat je elkaar kan vertrouwen en op elkaar kunt bouwen. Hij zoekt een vrouw die stevig in haar schoenen staat en van gekkigheid houdt. Tom beschrijft zichzelf als een sociale, vrolijke en energierijke man. Hij geniet van de kleine dingen in het leven. Tom gaat zonder verwachtingen het liefdesavontuur aan, maar denkt wel dat hij Sylvia rust en stabiliteit kan bieden.

Kandidaten de Bachelorette 2023 met Sylvia Geersen

Marlon (31), Alkmaar

Marlon werkt als autoschade-herstelmonteur en is bezig met de opstart van zijn eigen autobedrijf. Hij is een gezellige, spontane man die wel houdt van een babbeltje. In zijn vrije tijd houdt hij van hardlopen, fitnessen en af en toe kickboksen. Verder vindt Marlon het leuk om te borrelen met vrienden. Marlon is in een relatie iemand die gezellig is, vastigheid zoekt en veiligheid kan bieden. Zijn vorige relatie werd een jaar geleden beëindigd. Marlon vindt Sylvia heel erg knap en denkt dat er iets heel moois achter haar ook al zo mooie uiterlijk schuilt.

Kandidaten de Bachelorette 2023 met Sylvia Geersen

Stan (26), Amsterdam

Stan heeft zijn eigen onderneming en is daarnaast dj. In zijn vrije tijd gaat hij graag uit met vrienden en voetballen. Stan is zelfverzekerd en weet goed wat hij wil in het leven. Hiervoor heeft Stan geen vaste relaties gehad, maar staat daar nu wel open voor. Hij wil laten zien aan Sylvia dat hij er alles aan doet om haar voor zich te winnen.

Kandidaten de Bachelorette 2023 met Sylvia Geersen

Maarten (35), Zutphen

Maarten werkt al achttien jaar in de hulpverlening en is drie jaar geleden als zzp'er begonnen. In zijn vrije tijd doet hij aan kickboksen, motorrijden en reizen. Maarten omschrijft zichzelf als sociaal, humoristisch, ambitieus en ondernemend. Hij vindt dat Sylvia mooie blauwe ogen heeft, een leuke uitstraling en dat ze er verzorgd eruitziet. Ook denkt hij dat er meer achter haar schuilt dan dat zij daadwerkelijk laat zien.

Kandidaten de Bachelorette 2023 met Sylvia Geersen

Sam (30), Arnhem

Sam is projectmanager bij een hoveniersbedrijf en gaat elke zomer naar Kroatië om als zeilschipper te werken en met gezinnen rond te varen. Hij heeft actieve hobby’s zoals mountainbiken, surfen en zeilen. Sam heeft een positieve mindset en is een echte levensgenieter. Hij heeft een aantal relaties gehad en is op zoek naar liefde. Sam vindt dat Sylvia sprekende ogen heeft en een mooi figuur. Hij vindt het in een relatie belangrijk dat je echt gelukkig wordt van elkaar. Hij wil zowel fysieke aantrekkingskracht vinden in een relatie als een beste maatje.

Bizar: Sylvia Geersen van De Bachelorette is officieel nog getrouwd met ex-man