Sylvia Geersen: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Redactie Ze.nl

Sylvia is een Nederlands model. Ze werd bekend door haar deelname aan het programma Holland's Next Top Model in 2006/2007.

Over Sylvia Geersen

Volledige naam
Sylvia Geersen
Geboortedatum
29 september 1985 (leeftijd 38 jaar)
Geboorteplaats
Rotterdam
Huidige woonplaats
Onbekend
Relatiestatus
Onbekend

Achtergrondinformatie

Sylvia eindigde als tweede tijdens het eerste seizoen van het televisieprogramma Holland's Next Top Model in 2006/2007. Na deze overwinning ging ze werken als model. Recent werd bekend dat ze op liefdesavontuur gaat in De Bachelorette.

Jeugd

Over haar jeugd weten we niet veel. Wel heeft ze een vrij turbulent liefdesleven. Zo is al eens getrouwd geweest én gescheiden. Ook heeft ze een aantal miskramen gehad, waar ze in het programma Special Forces VIPS geëmotioneerd over vertelde.

Carierre

Sylvia deed mee aan het allereerste seizoen van Holland’s Next Top Model. Hoewel ze tweede werd, kwam Sylvia daarna goed aan de bak als model. Zo werkte ze onder andere voor Guess en Laura Mercier.

Een opvallende opwachting maakte ze in de bekende Mora-reclames. In de jaren die daarop volgden deed ze onder andere mee aan programma’s als  Fort Boyard, Expeditie Robinson, Ranking The Stars, De Verraders en Special Forces VIPS. In 2022 werd bekend dat ze mee deed aan The Bachelorette.

Vermogen Sylvia Geersen

Wat het vermogen van Sylvia Geersen is, is niet bekend.

Instagram Sylvia Geersen

Bekend van

Holland's Next Top Model

De meeste mensen kennen Sylvia van het eerste seizoen van Holland’s Next Top Model. In deze show kwam ze in de finale terecht en eindigde ze als tweede. Na het programma ging ze door als model en wekte ze onder andere voor Guess.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Sylvia Geersen

Is Sylvia getrouwd?

Sylvia trouwde in januari 2016 met de Mexicaanse Rogelio Castro Martinez, slechts elf dagen nadat de twee elkaar voor het eerst hadden ontmoet. Toen ze erachter kwam dat haar man een pathologische leugenaar was, vroeg ze in mei van 2017 een scheiding aan.

Wie is de vader van Sylvia?

Sylvia Geersen heeft in 2022 afscheid moeten nemen van haar vader. Via haar Instagram Stories liet ze destijds weten dat hij is overleden.

Wanneer deed Sylvia mee aan Special Forces VIPS?

Samen met tien andere BN'ers deed Sylvia Geersen aan het tweede seizoen van Special Forces Vips mee.

Wanneer is de Bachelorette op tv?

Het liefdesavontuur van Sylvia gaat op 2 februari 2023 van start gaat bij de streamingdienst Videoland.

Hoe lang is Sylvia?

Sylvia is 1,75 meter lang.

Waar woont Sylvia?

Het is niet bekend waar Sylvia momenteel woont.

Hot or Not?

  • Yes! (1)
  • Nope! (8)
Bron: EM-Press/Patrick van Emst / Brunopress.nl Beeld: BrunoPress