André Hazes jr: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Redactie Ze.nl

André is een Nederlandse zanger en presentator. En daarnaast is hij natuurlijk ook de jongste zoon van de overleden volkszanger André Hazes.

Over André Hazes jr

Volledige naam
 André Gerardus Hazes
Geboortedatum
21 januari 1994 (leeftijd 30 jaar)
Geboorteplaats
Woerden
Huidige woonplaats
 Wilnis
Relatiestatus
Het is niet bekend of Ander Hazes jr. op dit moment een relatie heeft.

Achtergrondinformatie

Vanaf 2007 was André steeds vaker op tv te zien. Ook begon hij met zingen. Toen hij veertien jaar oud wasverscheen een cd met liedjes waarbij hij duetten zingt met zijn vader. Zijn lied Leef werd een grote hit in 2015.

Jeugd

André Hazes is de jongste zoon van André Hazes sr. en Rachel Hazes-van Galen. Hij groeide op in Vinkeveen. Maar bracht ook een groot deel van zijn jeugd door in Amsterdam. In 2004 overleed zijn vader. Hij heeft 1 zus, Roxeanne Hazes. Daarnaast heeft hij ook nog een halfbroer en een halfzus; Nathalie en Melvin.

In 2014 veranderde André zijn artiestennaam van Dré Hazes junior naar André Hazes junior. Sinds 2016 staat hij bekend onder de naam André Hazes.

Carierre

In zijn tienerjaren was André te zien in de kindermusical Kruistocht in Spijkerbroek, Onderweg naar Morgen en bij Sterren.nl als presentator.

In 2010 en 2012 maakte hij twee albums met zijn oudere zus Roxeanne. Ook zat hij in de jury van het tv-programma Bloed, Zweet & Tranen. Dit deed hij samen met Gerard Joling en Danny de Munk. In 2015 begonnen de Holland zingt Hazes-concerten waarin André een grote rol speelde.

Van 2017 tot 2019 zat André ook nog in de realitysoap André Hazes: ik haal alles uit het leven. Hierbij werd hij en zijn gezin gevolgd door een cameraploeg. Hij had toen een relatie met de zestien jaar oudere Monique Westenberg. Samen hebben ze een zoon André Hazes jr.

Het liefdesleven van André staat ook veel in de aandacht. Onder andere de breuk met Monique Westenberg en zijn relatie met Bridget Maasland werden breed uitgemeten door de pers. Recent verscheen op Videoland ook nog André Hazes: Crossroads, documentaire over Hazes' leven in de periode 2020-2022.

Vermogen André Hazes jr

Het vermogen van André wordt geschat op 4 miljoen euro.

Instagram André Hazes jr

Bekend van

Holland zingt Hazes

In januari 2017 gaf André Hazes jr. twee uitverkochte soloconcerten in het AFAS Live te Amsterdam.Ook kwam dat jaar zijn vijfde album, Wijzer, uit. In oktober volgden twee nog grootser opgezette concerten in Ahoy Rotterdam. Door het grote succes van die concerten besloot hij jaarlijks een concertreeks te geven in Ahoy onder de naam Holland zingt Hazes. Hij was daarmee de jongste solo-artiest die meer dan 100.000 bezoekers naar de Rotterdamse concerthal wist te trekken.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over André Hazes jr

Is André Hazes weer bij Monique?

Nee, André en Monique zijn niet samen.

Hoeveel schelen Monique en André?

Monique en André schelen 16 jaar.

Waar staat het huis van André Hazes jr.?

André woont momenteel in Wilnis.

Waar wordt Holland Zingt Hazes gehouden?

In 2023 vindt dit concert voor de 11e keer plaats in de Ziggo Dome.

Waarom is André Hazes jr. afgevallen?

André is onder andere veel afgevallen vanwege een burn-out.

Wat kost André Hazes jr. per uur?

De richtprijs voor het boeken van André Hazes is € 19.500 - € 49.500 .

Hot or Not?

  • Yes! (2)
  • Nope! (3)