Bo Wilkes: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Zara

Bo Wilkes is met name bekend van Videoland-programma Echte Gooische Moeders (2020).

Over Bo Wilkes 

Volledige naam
Bo Wilkes 
Geboortedatum
2 april 1986 (leeftijd 38 jaar)
Geboorteplaats
't Gooi 
Huidige woonplaats
Laren
Relatiestatus
gehuwd

Achtergrondinformatie

Bo Wilkes heeft drie kinderen, genaamd Boyd, Julie en Loulou. In mei 2024 is ze getrouwd op Santorini met haar man en elektrotechnicus Paul Hinfelaar. Ze houdt van reizen en sporten, maar liefst twee à drie keer per week, en heeft een voorkeur voor kickbox.

Paul heeft een broer genaamd Robbert Hinfelaar, die sinds 2016 gehuwd is met Patricia Paay. Dit maakt Wilkes en Paay dus schoonzussen.

Jeugd

Bo heeft een zusje genaamd Puck die momenteel in Amerika woont, en haar ouders Inge en Hans komen regelmatig voorbij op haar sociale media.

Vroeger werkte deze Gooische moeder als garderobemedewerkster in een club in Hilversum, waar ze het naar eigen zeggen erg leuk heeft gehad. Ook heeft ze gewerkt in een restaurant in Naarden. Qua studie heeft ze de Hogere Hotelschool Den Haag in Amsterdam afgerond.

Naast de vele vakanties en mooie samenwerkingen, verloopt het niet altijd vlekkeloos voor de influencer: in drie jaar heeft zij drie afwijkende uitstrijkjes gehad door HPV, een virus dat baarmoederhalskanker kan veroorzaken. Na meerdere behandelingen leek het erop dat ze haar baarmoeder zou moeten verwijderen. Uiteindelijk is ze er na drie jaar gelukkig toch van af.

Carrière

Sinds Echte Gooische Moeders heeft Bo haar online-aanwezigheid vergroot en heeft zij inmiddels al een aardig bereik als influencer. Zo deelt zij haar herkenbare leven als moeder met haar 27 duizend volgers op TikTok en 233 duizend volgers op Instagram.

Hiervoor werkte zij als een recruiter en in de sales, maar algauw wilde zij zich meer focussen op haar drie kinderen. Momenteel ondersteunt zij haar man Paul op HR-gebied bij zijn eigen elektronische installatiebedrijf.

Vermogen Bo Wilkes 

Er is niet veel bekend over het vermogen van Wilkes. Haar man, Paul Hinfelaar, is CEO van het succesvolle Elektrotechniek bedrijf (genaamd Hinfelaar Elektrotechniek). Het vermogen van zijn broer Robber werd op enkele miljoenen geschat in 2016.

Lees ook: Jacomien Zoer: leeftijd, vermogen en biografie

Instagram Bo Wilkes 

Bekend van

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Bo Wilkes 

Hoeveel kost het huis van Bo Wilkes?

Bo woont in een villa in Laren met een woonoppervlakte van 157 vierkante meter. Deze kostte maar liefst €1.445.000 euro.

Wat voor werk doet Bo Wilkes?

Momenteel is zij werkzaam in de HR-afdeling van haar mans elektrotechniek bedrijf. Daarnaast is ze ook werkzaam als influencer, waar zij regelmatig samenwerkingen heeft.

Is Bo Wilkes al getrouwd?

In 2015 is zij al ten huwelijk gevraagd door Paul Hinfelaar, en in 2023 is zij voor de tweede keer ten huwelijk gevraagd in Griekenland. In 2024 zijn zij daadwerkelijk getrouwd op een prachtige locatie op Santorini.

Hot or Not?

  • Yes! (0)
  • Nope! (0)