Wauw! Patricia Paay zong Op me Monnie in Ali B op Volle Toeren en kijkers zijn enthousiast

Celebs door Jeanine

Patricia Paay en Famke Louise, dat is nog eens een duo waar je niet zo gauw aan zou denken. Juist daarom was de aflevering van Ali B op Volle Toeren gisteren zo’n succes. De 71-jarige zangeres coverde de hit van Famke Louise en let me tell you: het klinkt echt fantastisch.

Patricia Paay

Lees ook: Wát een lijf! Jennifer Lopez naakt op nieuwe singlecover

Bijzondere combinatie

In Ali B op Volle Toeren koppelt de rapper een hiphop artiest aan een ander bekend muziekicoon. Zo stond Lil Kleine al eens tegenover Danny de Munk en kwam het bijzondere duo Trijntje Oosterhuis en Leafs ook voorbij. Gisteravond was het de beurt aan Patricia Paay en Famke Louise. Een hele bijzondere combinatie, maar ook met een heel bijzondere uitkomst.

Straattaal

De twee konden het namelijk heel goed met elkaar vinden. Voor Patricia voelde het zelfs een beetje aan als een moeder-dochter samenwerking. Het leeftijdsverschil van vijftig jaar zorgde wel voor wat struggles, want sprake van een generatiekloof in taalgebruik was er zeker. Vooral de straattaal was even wennen voor de showbizzdiva. Extra tof hoe ze zich er doorheen heeft weten te slaan, want het resultaat mag er zijn!

Enthousiaste kijkers

Wij zijn niet de enigen die enthousiast zijn. Trouwe kijkers van Op Volle Toeren vonden de cover ook fantastisch en wij snappen helemaal waarom.

Gemist?

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, dan kun je de cover hieronder terugkijken.

Beeld: Avrotros Ali B op Volle Toeren

Lees ook: Even zwijmelen: waarom je de film Midnight at the Magnolia nu wilt zien