Even zwijmelen: waarom je de film Midnight at the Magnolia nu wilt zien

Media door Jeanine

Relatieadvies geven terwijl je eigen liefdesleven overhoop ligt. A recipe for disaster, right? In de nieuwe film Midnight at the Magnolia is het dagelijkse kost voor de radiopresentatoren Maggie Quinn en Jack Russo. Wanneer hun populaire radiozender de kans krijgt om nationaal uitgezonden te worden, krijgt Jack het slimme idee om hun relatie te faken.

Midnight at the Magnolia

Lees ook: Dit is wanneer Sex Education seizoen 3 op Netflix staat (sneller dan je denkt)

Fake it till you make it

Naast co-hosts zijn Maggie (Natalie Hall) en Jack (Evan Williams – die van de serie Awkward, ja) ook hele goede vrienden. Een tweet van een fan zet Jack aan het denken. Wat als ze doen alsof ze echt een koppel zijn? Met de kans om nationaal te gaan in het vooruitzicht hoeven de twee niet veel langer na te denken en besluiten ze hun neppe relatie in gang te zetten. Het plan was simpel: een kus om twaalf uur tijdens Oudjaarsnacht en vlak daarna laten weten dat ze toch besloten hebben om vrienden te blijven.

Echt of nep?

Niets is zo makkelijk als het lijkt natuurlijk. Wanneer hun familie achter de relatie komt, kunnen ze het niet over hun hart verkrijgen om de waarheid te vertellen. Terwijl ze de schijn proberen op te houden, luidt de belangrijkste vraag: is het eigenlijk wel nep?

Snel kijken

Zien hoe dit afloopt? Je kunt Midnight at the Magnolia nu kijken op Netflix.

Lees ook: Korte Netflix-animatiefilm zorgt wereldwijd voor trane