6 x Netflix-series en films om in the mood te komen

Relaties door Redactie Ze.nl

Waar zouden we zonder Netflix zijn? Tegenwoordig kunnen we echt niet meer zonder onze favoriete films en series onder één knop. Maar wat bleek nou vorige week... Onze geliefde streamingdienst is niet bepaald bevorderend voor je seksleven. Uit groot onderzoek van de Rutgers Stichting bleek dat de meeste Nederlanders naar eigen mening niet vaak genoeg de koffer induiken. Eén van de boosdoeners blijkt Netflix te zijn. Nu dachten wij: dan moeten er twee vliegen in klap geslagen worden. Deze zes series en films brengen je tijdens het kijken al in de stemming. Dus kruip vanavond lekker tegen elkaar aan voor een potje Netflix & van bil. 

netflix films en series romantisch in the mood

No Strings Attached (2011)

Emma (Natalie Portman) en Adam (Ashton Kutcher) hebben een open relatie, met geweldige seks en zonder de emotionele ballast. Dat werkt voor hen prima totdat er toch echte gevoelens in het spel komen. 

Love (2016)

Love draait om de eerste fase van een relatie. Mickey en Gus worstelen zich door de eerste ongemakkelijke momenten, de vernederingen en verplichtingen. Tegelijkertijd is hun verliefdheid heftig, heerlijk en herkenbaar. 

Lees ook: Fan van Gossip Girl? Deze 5 series vind je ook leuk

You Me Her (2016)

Het jonge stel Jack en Emma huurt impulsief een callgirl in omdat hun seksleven wel een opkikkertje kan gebruiken. Escort Izzy komt lang en maakt zoveel los, dat ze niet voorzien dat er liefde in het spel zou komen. Wat volgt is een bijzondere driehoeksverhouding. 

Easy (2016)

In Easy worden meerdere verhaallijnen van stelletjes in Chicago gecombineerd. Allen zoeken ze op hun eigen manier hun eigen weg in het leven, de liefde, seks, technologie en cultuur. 

Below Her Mouth (2016)

Below Her Mouth is een erotische kijk op een korte affaire tussen twee totaal verschillende vrouwen. De affaire kwam onverwachts en dreigt hun leven overhoop te halen. 

Amar (2017)

De Spaanse schone film Amar, draait om Laura en Carlos. Wanneer de harde realiteit geleidelijk hun ideaalbeeld van romantiek ondermijnt, ervaart het jonge stel de intensiteit en kwetsbaarheid van eerste liefde. 

Lees ook: 'Seven Seconds' wordt de nieuwe Netflix-hitserie die je moét zien