Fan van Gossip Girl? Deze 5 series vind je ook leuk

Media door Laura

Heb je Gossip Girl inmiddels al 'grijs gedraaid' op Netflix en zoek je naar een nieuwe serie om te bingen die net zo scandelous is als de lives of Manhattans elite Serena, Blair, Chuck, Nate, Dan en co? Wij weten zeker dat je de onderstaande lookalikes ook zult verslinden!

Dynasty

Een verwend rijkeluismeisje die haar geld en charmes gebruikt om haar familie en anderen te manipuleren. Dat hebben we eerder gehoord. De re-make van Dynasty heeft zeker een Gossip Girl-sausje. Dat is niet gek, want de serie is geschreven en geproduceerd door dezelfde mensen. Dynasty is nu te zien op Netflix, lekker makkelijk!

Lees ook: Wacht je op Game of Thrones seizoen 8? Deze serie mét 'Jon Snow' kijk je in de tussentijd

The O.C. 

Rijk ontmoet 'arm' blijkt een succesformule te zijn voor dramaseries. Het plot van The O.C. lijkt er ook op. Buitenbeentje met een crimineel verleden Ryan gaat bij de rijke familie van nerd Seth wonen en wordt halsoverkop verliefd op het buurmeisje/wildchild Marissa. Inderdaad, The O.C. is al ouder dan Gossip Girl ,maar mocht je de serie nooit hebben gezien dan moét je dat zeker even doen. Ook leuk om nogmaals te kijken voor die nostalgische 00's vibe. Op Netflix of Videoland is-ie niet te bekijken, dus je moet de serie aanschaffen op DVD. Geloof ons, dat is enkele euro waard.

90210

Ook deze serie deelt alle klassieke tienerdrama-typetjes met Gossip Girl. De nieuweling, de bitch, de alternatieveling, het gevoelige type, de sporter, de lieveling. 90210 speelt zich dan niet af in The Big Apple, maar in het zonnige Beverly Hills. Ook deze serie is al eventjes van de buis en is ook niet te streamen.

Pretty Little Liars

High school drama? Check! Liefdesintrige? Check! Leugens en bedrog tussen vriendinnen? Check! Pretty Little Liars (afgekort PLL) is net als Gossip Girl, maar dan met iets minder geld en iets meer moord. Pas maar op, de serie is héél verslavend en telt maar liefst zeven seizoenen.

Riverdale

Het stadje Riverdale lijkt net zo volmaakt als de The Upper East Side. Wanneer er een dode wordt gevonden wordt het ogenschijnlijk perfecte leven opgeschud en worden diepverborgen geheimen van de inwonende families onthult. De twee seizoenen van Riverdale zijn momenteel te streamen via Netflix. 

Lees ook: Fan van Grey's Anatomy? Dan vind je deze 6 series ook leuk

Beeld: Netflix