Ex On The Beach-Imke deelt transformatie: "17 kilo meer om van te houden"

Celebs door Elsemieke

Imke deed vorig jaar mee aan Ex On The Beach en viel daar vooral op vanwege haar bijzondere uitspraken en opgespoten lippen. Na het programma viel ze voor de charmes van Jermaine. Op Instagram deelt ze dat ze 'enorm hard' is veranderd.

Immens verschil

In Ex On The Beach Double Dutch had Imke het nog heel druk met Dusty Taconis - inderdaad: die van de 100 bedpartners - maar na het programma koos ze al snel voor een serieuze relatie en leerde ze Jermaine de Vulder kennen. Twee maanden later liet ze al tattoo van zijn initialen op de binnenkant van haar lip zetten. Op Instagram plaatst ze nu een foto van een jaar geleden en geeft aan 'zo hard veranderd' te zijn sinds het maken van de foto. "Best wel schokkend eigenlijk. Eén jaar verder een immens verschil." 

17 kilo meer

Waar Imke vroeger geluk haalde uit andere dingen, krijgt ze dat nu meer en meer door familie, vrienden en haar job. Imke is 17 kilo aangekomen in een jaar tijd en daar is ze hartstikke gelukkig mee. "Ik ben meer van mezelf gaan houden. 17 kilogram om extra van te houden."

 

@imkeroose

 

♬ original sound - Songs I Never Want To Forget