Monique Westenberg ontkent geruchten huwelijk met André Hazes: "zijn niet samen"

Celebs door Elsemieke

Monique Westenberg strooide nog niet lang geleden met foto's van de vakantie naar Thailand met ex André Hazes en zoontje Dré. Hierdoor draaiden de geruchten op een mogelijke verzoening én huwelijk van de twee ex-geliefden op volle toeren. Monique vertelt in de nieuwe LINDA. dat hier niets van waar is.

Monique Westenberg: "niet meer samen met André"

André en Monique waren afgelopen zomer met de kleine Dré vertrokken naar Thailand om te genieten van een gezinsvakantie. Iedereen had het daardoor over een eventueel nieuw huwelijk tussen André en Monique, ook omdat de twee in Thailand bij de juwelier waren gespot. In de nieuwe LINDA. ontkracht Monique Westenberg deze geruchten. "We zijn inderdaad met z'n drieën naar Amerika en Thailand geweest, maar we zijn niet samen en er komt ook geen huwelijk, hoe vaak juicekanalen dat ook beweren."

Als gezin op vakantie

In maart 2021 verbrak André Hazes zijn verloving met Monique, de moeder van zijn zoontje. "De ochtend nadat onze breuk bekend werd, moest ik het schoolplein op met onze zoon. Ik voelde me bekeken, eenzaam in mijn verdriet", vertelt Monique. "In samenspraak met de schoolleiding werd een bericht in de ouder-schoolapp geplaatst waarin ik aangaf liever te hebben dat mensen mij aanspraken dan dat ze niets zeiden en van alles dachten. De uitkomst was fijn: zelfs ouders die ik niet kende, steunden me." De ouders van Monique scheidden toen ze 7 was, maar bleven bevriend en gingen ook nog samen op vakantie. Voor Monique en André is dit een groot voorbeeld.