André Hazes open over breuk met Monique: 'Het botst gewoon'

Celebs door Laura

De geruchten deden al een tijdje rondte dat het vuurtje tussen André Hazes en de moeder van zijn kind, Monique, gedoofd was. Afgelopen weekend verbraken ze zelf de stilte en bevestigden de roddels: Dré neemt een pauze van het gezin. In de realitysoap 'André Hazes: Ik haal alles uit de kast' vertelden de twee gisteravond openhartig over de "time-out". 

andré hazes monique

Lees ook: Terugkijken: André Hazes en moeder Rachel dolgelukkig met hereniging

Lief voor elkaar blijven

André en Monique hebben in overleg besloten dat Dré tijdelijk ergens anders gaat wonen. Zelf noemt hij het liever geen breuk, maar een time-out. "Het botst gewoon", vertelt de 24-jarige André. "We gaan even uit elkaar. We gaan even los van elkaar wonen, ook om de goede vrede te houden. We willen wel lief voor elkaar blijven."

Dré junior hoopt dat alles uiteindelijk weer koek en ei wordt tussen hem en Monique, met wie hij in 2016 een kindje kreeg. De twee hopen dat de storm over een halfjaartje gaat liggen en dat ze dan weer bij elkaar komen. "Ik lees weleens verhalen van mensen die uit elkaar zijn gegaan en na een jaar weer bij elkaar komen en tachtig met elkaar worden. Daarvoor zijn we natuurlijk aan onze kleine begonnen en aan onze relatie. Dat hoop je ook. Alleen nu zit dat er even niet in. Het is een time-out en hopelijk blijft het daarbij."

 

😘

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Teveel gebeurd

"Ik heb dingen verpest", erkent André. "En zij heeft natuurlijk ook slechte kanten. Ik vind dit wel lastig hoor, want ze is de liefste vrouw die er is. Ze is de allermooiste en de beste moeder die ik ooit in mijn leven heb gezien. Daar zou ik haar alle credits voor willen geven. Alleen het gaat tussen ons gewoon niet goed."

"Monique en ik gaan niet lekker, nee. Dat vinden we allebei heel kut. Maar het is nou eenmaal zo. Ik denk dat er teveel is gebeurd. We hebben zoveel meegemaakt in korte tijd. Ik ben ook een beetje verdwaald geraakt in deze wereld. Ik vind mijn werkleven heel erg leuk", aldus André.

 

👑.

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Geen tijd voor gezin

Ook Monique (40) reageert op de breuk, eh... time-out. "We hebben het afgelopen jaar veel spanning gehad. Ook omdat André heel druk is. Ik merk aan André dat hij die druk niet zo aankan. Ik denk niet dat hij het zo door heeft. Er is sprake van veel spanning, hij is weinig thuis, eigenlijk heeft hij weinig tijd voor het gezin. Dan ga je als vrouw zeuren, tenminste zo wordt dat dan genoemd. Want je wilt toch tijd met elkaar doorbrengen en voor zijn band met het kind is aandacht nodig. De situatie is nu dat André heeft besloten ergens anders te gaan wonen. Ik denk dat het allemaal een beetje teveel geworden is. Zijn agenda is ontzettend vol gepropt. Hij heeft nauwelijks tijd voor zichzelf, laat staan voor zijn gezin. Normaal als je die druk niet aankan, neem je een pauze van je werk. Alleen in André's geval is het onmogelijk om pauze van zijn werk te nemen. En kiest hij ervoor om pauze van zijn gezin te nemen."

Ondanks de pauze gaat de realitysoap van André gewoon door, vanwege hun zoontje zullen ze elkaar nog regelmatig zijn. Ze zijn momenteel samen op vakantie in Mexico.

Lees ook: André Hazes en Monique uit elkaar: 'André neemt pauze van gezin'

Beeld: Brunopress