Holy moly: Jan Kooijman showt afgetraind lichaam op Instagram

Celebs door Laura

Hallo, daar! Jan Kooijman is helemaal zwembroek-ready, dat is te zien aan zijn nieuwste Instagram-kiekjes. De presentator, danser en acteur is niet zonder reden in de fitnessapparaten gaan hangen. Voor zijn rol in de zomerfilm Verliefd op Cuba moest Jan in een korte tijd een afgetrainde body krijgen. Dat is gelukt en hoe!

jan kooijman

Lees ook: Kanye West doet shockerende uitspraken tijdens interview en mensen zijn woest

Fitter voor de film

"Toen ik half maart besloot een rol aan te nemen in de nieuwe film Verliefd op Cuba zag ik dat als een mooie gelegenheid om weer een stuk fitter te worden", vertelt Jan op Instagram. "De rol vereist een getraind lichaam. De dames van de make-up zullen mij in Cuba onder handen nemen. Ik krijg neptattoos en nepwonden. Dit allemaal, vanwege het beroep dat mijn personage uitoefent. Make-up-dames kunnen veel, maar nepspieren hebben ze niet. Dus de film werd mijn nieuwe doel om harder te trainen!"

Dit was Jan eind maart:

(Klik door voor meer foto's)

 

Deze eerste foto is van 27 maart dit jaar. Zoals de meesten van jullie weten, hou ik van sporten. Ik ben regelmatig in de gym en ik tennis graag. Maar ik trainde al een tijdje niet meer echt met een doel. En daardoor was ik fysiek niet meer zo fit als ik misschien wel wilde zijn. Toen ik half maart besloot een rol aan te nemen in de nieuwe film @verliefdopcuba zag ik dat als een mooie gelegenheid om weer een stuk fitter te worden. De rol vereist een getraind lichaam. De dames van de make-up zullen mij in Cuba onder handen nemen. Ik krijg nep-tattoos en nep-wonden. Dit allemaal, vanwege het beroep dat mijn personage uitoefent. Make-up-dames kunnen veel, maar nepspieren hebben ze niet 🤣 Dus de film werd mijn nieuwe doel om harder te trainen! Mijn herwonnen discipline en streberigheid combineerde ik met de kennis en kracht van @tom_barten , @jeffreygoosptc , @personalbodyplan en @berrydemey. Mede dankzij hen bereikte ik mijn huidige shape. Die ik eigenlijk zie als een tussenfase. Thanks guys 💪🏽 Zo tof om opnieuw te realiseren dat je met drive, discipline en de juiste ondersteuning echt veel kan bereiken. Foto 2 en 3 zijn allebei van vandaag. Op 3 weeg ik wellicht net iets minder.. Mijn haar was namelijk behoorlijk zwaar. Thanks @ingeborgvanderdoes voor de knipbeurt. En ja mensen, ook dat was een vereiste voor @verliefdopcuba

Een bericht gedeeld door Jan Kooijman (@jankooijmagram) op

Geen Photoshop

Het 'nieuwe' lichaam van Jan werd lang en breed besproken in RTL Boulevard. Een hoop mensen vermoedden namelijk dat Jan met Photoshop gesleuteld had aan zijn lijf, maar niks is minder waar belooft de acteur. "Echt leuk om al jullie reacties te lezen! En nog toffer dat het een enkeling zelfs inspireert om zelf aan de slag te gaan. Een paar riepen 'Photoshop' of 'Kan niet in een maand'. Thanks dudes, voor die complimenten! Hier nog een uitsmijter van vanochtend! Nu ga ik naar de gym", schrijft Jan bij de onderstaande foto.

Dit is Jan nu:

(Klik door voor meer foto's)

Lees ook: Dit creepy detail van Kate Middletons rode jurk was je nog niet opgevallen

Beeld: Brunopress