Dit creepy detail van Kate Middletons rode jurk was je nog niet opgevallen

Celebs door Roos

Slechts een paar uur na de bevalling van de royal baby verscheen Kate Middleton stralend in het openbaar om prins Louis vol trots aan de rest van de wereld te laten zien. Ze droeg een rode jurk ter nagedachtenis van prinses Diana. Maar dít creepy detail was je vast nog niet opgevallen aan diezelfde jurk.

Eerbetoon aan Diana

Eerder schreven we al hoe de rode jurk een eerbetoon aan prinses Diana was, die in 1984 een gelijksoortige jurk droeg toen zij net was bevallen van prins Harry. Er werd direct gespeculeerd dat Kate het bij drie kinderen zou willen houden, omdat ze koos voor dezelfde look die Diana droeg bij de geboorte van haar laatste kind.

Kind van de duivel

Door al deze speculaties zouden we bijna voorbijgaan aan een creepy detail van de jurk. De rode jurk met witte kraag lijkt namelijk als twee druppels water op de jurk die Rosemary Woodhouse droeg in de horrorfilm Rosemary’s Baby uit 1968. In die film draagt Rosemary het kind van de duivel… Spooky! 

Het is niet de eerste keer dat Kate een gelijkenis vertoont met die film. In 2015 liep Kate tijdens de doping van prinses Charlotte met een retro kinderwagen die er precies hetzelfde uitziet als de kinderwagen in de film. Ongelukkig toeval of heeft de hertogin een zwart gevoel voor humor?

Lees ook: Aan deze bizarre regels moet de royal bevalling zich houden